Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lampă reîncărcabilă Cattara Multilamp, LED 150 lm Lampă reîncărcabilă Cattara Multilamp, LED 150 lm
 Această lanternă multifuncțională de camping are un corp pliabil și este echipată cu o baterie Li-lon cu funcție powerbank. Are un spot LED puternic de 3 W, cu un flux luminos de 150 lm, care în combinație cu reflectorul și lentila emite o putere optică mare. Lampa este echipată și cu luminarea părții din mijloc a corpului cu LED-uri SMD, care asigură o lumină plăcută fără orbire sau, după ce corpul este desfăcut, poate servi ca lampă practică de masă. Aprinderea luminii se realizează prin intermediul unui întrerupător cu patru poziții aflat pe mâner. Modurile de iluminat oferă lumină puternică și slabă în mijlocul lămpii, iar poziția frontală a comutatorului pornește LED-ul frontal. Este alimentată de un acumulator Li-Ion 18650 cu capacitate de 1500mAh, aflat în corp. Acumulatorul de poate încărca prin intermediul cablului USB inclus în pachet. Lanterna poate fi utilizată și ca powerbank, prin intermediul mufei USB mascate de un capac din cauciuc. Cablul de alimentare inclus poate fi utilizat și pentru funcția de powerbank, fiind echipat cu conector microUSB, USB-C și Iphone. Mânerul permite o purtare confortabilă. Este fabricată cu precizie din plastic cauciucat rezistent, care se potrivește perfect în mână.  
4,0 5
96

Lampă reîncărcabilă Cattara Multilamp, LED 150 lm

reducere -17%
Lampă reîncărcabilă Cattara Multilamp, LED 150 lm Lampă reîncărcabilă Cattara Multilamp, LED 150 lm Lampă reîncărcabilă Cattara Multilamp, LED 150 lm Lampă reîncărcabilă Cattara Multilamp, LED 150 lm Lampă reîncărcabilă Cattara Multilamp, LED 150 lm Lampă reîncărcabilă Cattara Multilamp, LED 150 lm Lampă reîncărcabilă Cattara Multilamp, LED 150 lm Lampă reîncărcabilă Cattara Multilamp, LED 150 lm Lampă reîncărcabilă Cattara Multilamp, LED 150 lm Lampă reîncărcabilă Cattara Multilamp, LED 150 lm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 6 clienţi

Lampă reîncărcabilă Cattara Multilamp, LED 150 lm

5 review-uri
Iniţial: 115,99 lei | Reducere: 20,00 lei 95,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: luni 05. 12. 2022
Cumpărând obţineţi 24 Norocei

DescriereAceastă lanternă multifuncțională de camping are un corp pliabil și este echipată cu o baterie Li-lon cu funcție powerbank. Are un spot LED puternic de 3 W, cu un flux luminos de 150 lm, care în combinație cu reflectorul și lentila emite o putere optică mare. Lampa este echipată și cu luminarea părții din mijloc a corpului cu LED-uri SMD, care asigură o lumină plăcută fără orbire sau, după ce corpul este desfăcut, poate servi ca lampă practică de masă.
Aprinderea luminii se realizează prin intermediul unui întrerupător cu patru poziții aflat pe mâner. Modurile de iluminat oferă lumină puternică și slabă în mijlocul lămpii, iar poziția frontală a comutatorului pornește LED-ul frontal. Este alimentată de un acumulator Li-Ion 18650 cu capacitate de 1500mAh, aflat în corp. Acumulatorul de poate încărca prin intermediul cablului USB inclus în pachet.
Lanterna poate fi utilizată și ca powerbank, prin intermediul mufei USB mascate de un capac din cauciuc. Cablul de alimentare inclus poate fi utilizat și pentru funcția de powerbank, fiind echipat cu conector microUSB, USB-C și Iphone. Mânerul permite o purtare confortabilă. Este fabricată cu precizie din plastic cauciucat rezistent, care se potrivește perfect în mână.
 

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 12 cm
Înălţime: 15,5 cm
Lăţime: 8 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 692328
Distribuie
cattara

Review-uri

4,0 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide