Menu
Lampă suspendată Rabalux 1414 Roxy, roşu Lampă suspendată Rabalux 1414 Roxy, roşu
 Această lampă suspendată este caracterizată prin simplitate şi funcţionalitate. Este adecvată pentru orice încăpere pe care doriţi să o decoraţi în stil industrial, obţinând astfel un accesoriu interesant pentru casa dvs. Materialul principal este siliconul, ceea ce vă garantează o durabilitate şi o rezistenţă mare la un preţ rezonabil.   Soclul E27 este cel mai răspândit tip, în care se poate monta un bac economic, standard sau LED. Sursele de lumină trebuie alese astfel încât să nu se depăşească consumul maxim de putere de 40 W. Clasa de protecţie PI20 face ca această lustră să poată fi utilizată numai în spaţii interioare şi uscate.     Pentru ca iluminatul din casa dvs. să fie perfect combinat, vă recomandăm să vă uitaţi şi alte corpuri de iluminat din colecţia ROXY Rabalux. 
0,0 0
37

Lampă suspendată Rabalux 1414 Roxy, roşu

Lampă suspendată Rabalux 1414 Roxy, roşu

36,99 Lei  inclusiv TVA Pe noi puteți conta.
Transportatorii noștri livrează.
Disponibilitate: În stoc 5 buc
La dumneavoastră: miercuri 08. 04. 2020  
Cumpărând obţineţi 13 Norocei

DescriereAceastă lampă suspendată este caracterizată prin simplitate şi funcţionalitate. Este adecvată pentru orice încăpere pe care doriţi să o decoraţi în stil industrial, obţinând astfel un accesoriu interesant pentru casa dvs. Materialul principal este siliconul, ceea ce vă garantează o durabilitate şi o rezistenţă mare la un preţ rezonabil.
 
Soclul E27 este cel mai răspândit tip, în care se poate monta un bac economic, standard sau LED. Sursele de lumină trebuie alese astfel încât să nu se depăşească consumul maxim de putere de 40 W. Clasa de protecţie PI20 face ca această lustră să poată fi utilizată numai în spaţii interioare şi uscate.  
 
Pentru ca iluminatul din casa dvs. să fie perfect combinat, vă recomandăm să vă uitaţi şi alte corpuri de iluminat din colecţia ROXY Rabalux

Acoperire: 20
Consum de energie: 40 W
Culoare: roșu
Diametru: 8 cm
Dulie: E 27
Lungime: 150 cm
Material: silicon
 677976
Distribuie
rabalux

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide