Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Mașină de tocat carne AKAI AMG-501, 600 W Mașină de tocat carne AKAI AMG-501, 600 W
 Aparatul de măcinat carne Akai AMG-501 este un aparat de bucătărie versatil, util pentru o varietate de motive. Acesta oferă un mod practic și eficient de a măcina carnea, permițându-vă să produceți rapid carne tocată pentru o varietate de feluri de mâncare, cum ar fi burgeri, chiftele și cârnați. Aparatul economisește timp în comparație cu măcinarea manuală a cărnii și permite, de asemenea, o măcinare mai consistentă. Mașina de tocat carne Akai AMG-501 vă permite să controlați calitatea cărnii tocate. Puteți alege să măcinați carne din diferite bucăți și părți ale animalului pentru a vă asigura că carnea pe care o folosiți este proaspătă și de înaltă calitate. Mașina de tocat carne este un mod igienic de a pregăti carnea. Elimină necesitatea de a manipula carnea crudă cu mâinile, ceea ce reduce riscul de contaminare reciprocă și de răspândire a bacteriilor dăunătoare. Folosirea aparatului electric de tocat carne poate fi rentabilă pe termen lung, deoarece vă permite să cumpărați bucăți întregi de carne în loc de carne pretăiată, care poate fi mai scumpă și de calitate inferioară. Alimentare de la rețea: 220-240 V/ 50/60 Hz.
0,0 0
324

Mașină de tocat carne AKAI AMG-501, 600 W

Mașină de tocat carne AKAI AMG-501, 600 W

323,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 323,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 70 Norocei

DescriereAparatul de măcinat carne Akai AMG-501 este un aparat de bucătărie versatil, util pentru o varietate de motive. Acesta oferă un mod practic și eficient de a măcina carnea, permițându-vă să produceți rapid carne tocată pentru o varietate de feluri de mâncare, cum ar fi burgeri, chiftele și cârnați. Aparatul economisește timp în comparație cu măcinarea manuală a cărnii și permite, de asemenea, o măcinare mai consistentă.

Mașina de tocat carne Akai AMG-501 vă permite să controlați calitatea cărnii tocate. Puteți alege să măcinați carne din diferite bucăți și părți ale animalului pentru a vă asigura că carnea pe care o folosiți este proaspătă și de înaltă calitate.

Mașina de tocat carne este un mod igienic de a pregăti carnea. Elimină necesitatea de a manipula carnea crudă cu mâinile, ceea ce reduce riscul de contaminare reciprocă și de răspândire a bacteriilor dăunătoare.

Folosirea aparatului electric de tocat carne poate fi rentabilă pe termen lung, deoarece vă permite să cumpărați bucăți întregi de carne în loc de carne pretăiată, care poate fi mai scumpă și de calitate inferioară.

Alimentare de la rețea: 220-240 V/ 50/60 Hz.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 18 cm
Consum de energie: 600 W
Culoare: negru
Greutate: 2 kg
Înălţime: 27 cm
Lăţime: 30 cm
Material: inox + plastic

Codul de catalog:

 805865
Distribuie
akai

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide