Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Moară de condimente Leifheit, alb Moară de condimente Leifheit, alb
 Moara de ierburi Leifheit are un mecanism de tăiere ingenios care permite tăierea simplă a ierburilor. Este potrivită atât pentru ierburi verzi cât și uscate. Este concepută pentru dreptaci și stângaci. Fabricată din plastic de calitate și oțel nobil. Dimensiuni:  22 x 8,5 x 8,5 cm.  
3,5 8
33

Moară de condimente Leifheit, alb

Moară de condimente Leifheit, alb

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereMoara de ierburi Leifheit are un mecanism de tăiere ingenios care permite tăierea simplă a ierburilor. Este potrivită atât pentru ierburi verzi cât și uscate. Este concepută pentru dreptaci și stângaci. Fabricată din plastic de calitate și oțel nobil. Dimensiuni:  22 x 8,5 x 8,5 cm.
 

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Diametru: 8,5 cm
Înălţime: 8,5 cm
Lungime: 22 cm
Material: inox + plastic

Codul de catalog:

 113695
Distribuie
leifheit

Review-uri

3,5 (8 review-uri)
87 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide