Organizator de cuțite Tescoma FlexiSPACE,pentru 9 cuțite, 37 x 15 cm Organizator de cuțite Tescoma FlexiSPACE,pentru 9 cuțite, 37 x 15 cm
 Sertare din bucătăria dvs. sunt bine organizate? Folosiți spațiul lor astfel încât să aveți la îndemână tot ce vă trebuie? Dacă organizatoarele pe care le aveți acum nu vă ajută sau dacă nu le aveți deloc în sertare, atunci sistemul FlexiSPACE este ceea ce vă trebuie.   Organizatoarele individuale FlexiSPACE pot fi folosite în sertarele din bucătărie separat sau într-un ansamblucare să se potrivească perfect cu mărimea și necesitățile dvs. pentru fiecare sertar. Sistemul este conceput astfel încât să se îmbine ușor și să utilizeze optim spațiile cu diferite mărimi.   Tacâmurile, ustensilele de bucătărie, instrumentele mărunte, capsulele de cafea sau pliculețele de ceai, vor fi în acest sistem păstrate stabil, organizat și cu economie maximă de spațiu.
4,5 17
61

Organizator de cuțite Tescoma FlexiSPACE,pentru 9 cuțite, 37 x 15 cm

Organizator de cuțite Tescoma FlexiSPACE,pentru 9 cuțite, 37 x 15 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereSertare din bucătăria dvs. sunt bine organizate? Folosiți spațiul lor astfel încât să aveți la îndemână tot ce vă trebuie? Dacă organizatoarele pe care le aveți acum nu vă ajută sau dacă nu le aveți deloc în sertare, atunci sistemul FlexiSPACE este ceea ce vă trebuie.
 
Organizatoarele individuale FlexiSPACE pot fi folosite în sertarele din bucătărie separat sau într-un ansamblucare să se potrivească perfect cu mărimea și necesitățile dvs. pentru fiecare sertar. Sistemul este conceput astfel încât să se îmbine ușor și să utilizeze optim spațiile cu diferite mărimi.
 
Tacâmurile, ustensilele de bucătărie, instrumentele mărunte, capsulele de cafea sau pliculețele de ceai, vor fi în acest sistem păstrate stabil, organizat și cu economie maximă de spațiu.

Greutate: 0,42 kg
Înălţime: 6,5 cm
Lăţime: 15 cm
Lungime: 37 cm
Material: Plastic
 116898
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (17 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide