Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tavă Tescoma FlexiSPACE, 29,6 x 14,8 cm Tavă Tescoma FlexiSPACE, 29,6 x 14,8 cm
 Aveți sertarele de bucătărie aranjate cu adevărat clar și eficient? Folosiți spațiul lor astfel încât să aveți la îndemână imediat ceea ce căutați? Dacă separatoarele, recipientele și alte accesorii de delimitarea spațiului nu vă ajută prea mult sau nu le aveți deloc în sertare, atunci vi se potrivește sistemul practic FlexiSPACE. Puteți utiliza tăvile individuale FlexiSPACE în sertarul de bucătărie, separat sau într-un set, pe care să-l alcătuiți individual în fiecare sertar exact în funcție de nevoile dvs. și de dimensiunea sertarului. Sistemul este conceput astfel încât să poată fi combinat cu ușurință în ansamblurile aliniate și să ofere o utilizare optimă a spațiilor de dimensiuni diferite. Tacâmurile, ustensilele de bucătărie, instrumentele mici, capsulele de cafea sau plicurile de ceai sunt depozitate în seturile de tăvi stabil, vizibil și cu o economie maximă de spațiu.
4,5 18
30

Tavă Tescoma FlexiSPACE, 29,6 x 14,8 cm

Tavă Tescoma FlexiSPACE, 29,6 x 14,8 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAveți sertarele de bucătărie aranjate cu adevărat clar și eficient? Folosiți spațiul lor astfel încât să aveți la îndemână imediat ceea ce căutați? Dacă separatoarele, recipientele și alte accesorii de delimitarea spațiului nu vă ajută prea mult sau nu le aveți deloc în sertare, atunci vi se potrivește sistemul practic FlexiSPACE.
Puteți utiliza tăvile individuale FlexiSPACE în sertarul de bucătărie, separat sau într-un set, pe care să-l alcătuiți individual în fiecare sertar exact în funcție de nevoile dvs. și de dimensiunea sertarului. Sistemul este conceput astfel încât să poată fi combinat cu ușurință în ansamblurile aliniate și să ofere o utilizare optimă a spațiilor de dimensiuni diferite.
Tacâmurile, ustensilele de bucătărie, instrumentele mici, capsulele de cafea sau plicurile de ceai sunt depozitate în seturile de tăvi stabil, vizibil și cu o economie maximă de spațiu.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 14,8 cm
Greutate: 0,21 kg
Înălţime: 4,5 cm
Lăţime: 29,6 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic

Codul de catalog:

 118138
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (18 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide