Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sertar universal Tescoma FlexiSPACE, 29 x 19 cm Sertar universal Tescoma FlexiSPACE, 29 x 19 cm
 Acest sertar este universal, fiind potrivit pentru plasarea sub toate tipurile de etajere convenționale din frigidere și dulapuri. Fixarea pe etajere a sertarelor FlexiSPACE este ușor de reglat în funcție de adâncimea și grosimea etajerei, tragerea și împingerea realizându-se lin. Lungime maximă a tijei la extindere: 40 cm. În sertarul situat sub etajeră, puteți păstra alimentele în tuburi și recipiente plate, care altfel sunt greu de depozitat în frigidere sinoptic și cu economie de spațiu. În dulapurile de bucătărie, sertarele FlexiSPACE pot fi folosite pentru păstrarea alimentelor sau a ustensilelor de bucătărie.
4,5 1
63

Sertar universal Tescoma FlexiSPACE, 29 x 19 cm

Sertar universal Tescoma FlexiSPACE, 29 x 19 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest sertar este universal, fiind potrivit pentru plasarea sub toate tipurile de etajere convenționale din frigidere și dulapuri.
Fixarea pe etajere a sertarelor FlexiSPACE este ușor de reglat în funcție de adâncimea și grosimea etajerei, tragerea și împingerea realizându-se lin. Lungime maximă a tijei la extindere: 40 cm. În sertarul situat sub etajeră, puteți păstra alimentele în tuburi și recipiente plate, care altfel sunt greu de depozitat în frigidere sinoptic și cu economie de spațiu.
În dulapurile de bucătărie, sertarele FlexiSPACE pot fi folosite pentru păstrarea alimentelor sau a ustensilelor de bucătărie.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 19 cm
Culoare: pur
Greutate: 0,31 kg
Înălţime: 6,8 cm
Lăţime: 29 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: Plastic

Codul de catalog:

 122898
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide