Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Organizator capace din plastic Tescoma FlexiSPACE,18,5 x 15 cm Organizator capace din plastic Tescoma FlexiSPACE,18,5 x 15 cm
 Aveți sertarele de bucătărie organizate perfect? Folosiți util spațiul din acestea astfel încât să aveți mediat la îndemână tot ce vă trebuie? Dacă organizatoarele pe care le aveți acum nu vă ajută sau dacă nu le aveți deloc în sertare, atunci sistemul FlexiSPACE este ceea ce vă trebuie.   Organizatoarele individuale FlexiSPACE pot fi folosite în sertarele de bucătărie separat sau în ansamblu, putând fi așezate în sertare fix după nevoile individuale. Sistemul este conceput astfel încât să se îmbine ușor și să utilizeze optim spațiile cu diferite mărimi.   Tacâmurile, ustensilele de bucătărie, instrumentele mărunte, capsulele de cafea sau pliculețele de ceai, vor fi în acest sistem păstrate stabil, organizat și cu economie maximă de spațiu.
4,5 86
50

Organizator capace din plastic Tescoma FlexiSPACE,18,5 x 15 cm

Organizator capace din plastic Tescoma FlexiSPACE,18,5 x 15 cm Organizator capace din plastic Tescoma FlexiSPACE,18,5 x 15 cm Organizator capace din plastic Tescoma FlexiSPACE,18,5 x 15 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 11 clienţi

Organizator capace din plastic Tescoma FlexiSPACE,18,5 x 15 cm

86 review-uri
49,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 41,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: marți 06. 06. 2023
Cumpărând obţineţi 15 Norocei

DescriereAveți sertarele de bucătărie organizate perfect? Folosiți util spațiul din acestea astfel încât să aveți mediat la îndemână tot ce vă trebuie? Dacă organizatoarele pe care le aveți acum nu vă ajută sau dacă nu le aveți deloc în sertare, atunci sistemul FlexiSPACE este ceea ce vă trebuie.
 
Organizatoarele individuale FlexiSPACE pot fi folosite în sertarele de bucătărie separat sau în ansamblu, putând fi așezate în sertare fix după nevoile individuale. Sistemul este conceput astfel încât să se îmbine ușor și să utilizeze optim spațiile cu diferite mărimi.
 
Tacâmurile, ustensilele de bucătărie, instrumentele mărunte, capsulele de cafea sau pliculețele de ceai, vor fi în acest sistem păstrate stabil, organizat și cu economie maximă de spațiu.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 15 cm
Greutate: 0,14 kg
Înălţime: 7,5 cm
Lăţime: 18,5 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 118147
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (86 review-uri)
100 % clienţii recomandă
7 recenzii

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide