Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Orion Box UH Smart 2 etaje cu mânere, 2 x 1,8 l Orion Box UH Smart 2 etaje cu mânere, 2 x 1,8 l
 Prăjiturile sunt pregătite, gustările sunt gata, dar cum să le transportați în siguranță? Folosiți această cutie de plastic PP pentru a vă transporta mâncarea, facilitând transportul la un picnic în parc, la apă, la un grătar cu prietenii sau la o sărbătoare în familie, sau în timpul sărbătorilor. De asemenea, este potrivită pentru a depozita fursecuri mici sau prăjituri într-un loc uscat și întunecat. Are două niveluri separate, fiecare cu o capacitate de 1,8 litri și o dimensiune interioară de 22 x 14 x 6,5 cm. Cele două etaje cu separator sunt atașați unul de celălalt cu patru cleme. De asemenea, este inclus și un capac din plastic cu garnitură din silicon și un mâner pentru transport convenabil. După folosire, poate fi spălată în mașina de spălat vase. Poate rezista la temperaturi de la -25 °C la +95 °C, astfel încât bomboanele sau prăjiturile pot fi congelate în ea și ulterior decongelate în cuptorul cu microunde, fără capac, desigur. Se livrează fără alegerea unei anumite culori.
5,0 1
50

Orion Box UH Smart 2 etaje cu mânere, 2 x 1,8 l

Orion Box UH Smart 2 etaje cu mânere, 2 x 1,8 l

1 review-uri
49,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 49,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 15 Norocei

DescrierePrăjiturile sunt pregătite, gustările sunt gata, dar cum să le transportați în siguranță? Folosiți această cutie de plastic PP pentru a vă transporta mâncarea, facilitând transportul la un picnic în parc, la apă, la un grătar cu prietenii sau la o sărbătoare în familie, sau în timpul sărbătorilor. De asemenea, este potrivită pentru a depozita fursecuri mici sau prăjituri într-un loc uscat și întunecat.

Are două niveluri separate, fiecare cu o capacitate de 1,8 litri și o dimensiune interioară de 22 x 14 x 6,5 cm. Cele două etaje cu separator sunt atașați unul de celălalt cu patru cleme. De asemenea, este inclus și un capac din plastic cu garnitură din silicon și un mâner pentru transport convenabil.

După folosire, poate fi spălată în mașina de spălat vase. Poate rezista la temperaturi de la -25 °C la +95 °C, astfel încât bomboanele sau prăjiturile pot fi congelate în ea și ulterior decongelate în cuptorul cu microunde, fără capac, desigur.

Se livrează fără alegerea unei anumite culori.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 16,5 cm
Culoare: multicoloră
Înălţime: 14 cm
Lăţime: 23,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic

Codul de catalog:

 131223
Distribuie
orion

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide