Menu
4home Pahare termo Elegante Hot&Cool, 200 ml, 2 buc. 4home Pahare termo Elegante Hot&Cool, 200 ml, 2 buc.
 Pahare termo elegante și perfecte, cu utilizare multifuncțională. Pot fi folosite pentru toate tipurile de aperitive și cocteiluri, dar le puteți folosi și pentru servirea înghețatei. Datorită proprietăților termo perete de exterior nu se răcește, și în același timp băutura nu se va încălzi, gheața sau înghețata nu se va topi. Paharele Hot&Cool vor fi accesorii unice pentru servirea mesei zilnice, dar și a mesei de sărbătoare, dar pot fi și un cadou potrivit pentru cei dragi. Paharele termo sunt lucrate manual din sticlă borosilicată ușoară, cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, si pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Datorită proprietăților termoizolante paharul rămâne rece, iar la folosirea cu băutură fierbinte nu vă ardeți. În caz că folosiți băuturile reci, paharele nu se brumează, băutura nu se va încălzi, și gheața se topește încet. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită sunt rezistența mărită la temperaturi înalte și cele joase, la deteriorare mecanică sau la contact cu chimicale. Avantaje: menține temperatura ideală a băuturii mult timp la folosirea cu băutura caldă nu vă ardeți băutura rece nu se încălzește, gheața se topește încet paharele nu se brumează pot fi spălate în mașina de spălat vase rezistența la temperaturi înalte și joase rezistența la zgârieturi și crăpături Caracteristici: suflate manual perete dublu rezistență mărită la deteriorare mecanică proprietăți termoizolante total transparente
4,5 104
39

4home Pahare termo Elegante Hot&Cool, 200 ml, 2 buc.

reducere -44%
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 30 clienţi

4home Pahare termo Elegante Hot&Cool, 200 ml, 2 buc.

104 review-uri
Iniţial: 69,99 Lei | Reducere: 31,00 Lei 38,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: joi 11. 06. 2020  
Cumpărând obţineţi 9 Norocei

DescrierePahare termo elegante și perfecte, cu utilizare multifuncțională. Pot fi folosite pentru toate tipurile de aperitive și cocteiluri, dar le puteți folosi și pentru servirea înghețatei. Datorită proprietăților termo perete de exterior nu se răcește, și în același timp băutura nu se va încălzi, gheața sau înghețata nu se va topi. Paharele Hot&Cool vor fi accesorii unice pentru servirea mesei zilnice, dar și a mesei de sărbătoare, dar pot fi și un cadou potrivit pentru cei dragi.

Paharele termo sunt lucrate manual din sticlă borosilicată ușoară, cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, si pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Datorită proprietăților termoizolante paharul rămâne rece, iar la folosirea cu băutură fierbinte nu vă ardeți. În caz că folosiți băuturile reci, paharele nu se brumează, băutura nu se va încălzi, și gheața se topește încet.

Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită sunt rezistența mărită la temperaturi înalte și cele joase, la deteriorare mecanică sau la contact cu chimicale.

Avantaje:

 • menține temperatura ideală a băuturii mult timp
 • la folosirea cu băutura caldă nu vă ardeți
 • băutura rece nu se încălzește, gheața se topește încet
 • paharele nu se brumează
 • pot fi spălate în mașina de spălat vase
 • rezistența la temperaturi înalte și joase
 • rezistența la zgârieturi și crăpături

Caracteristici:

 • suflate manual
 • perete dublu
 • rezistență mărită la deteriorare mecanică
 • proprietăți termoizolante
 • total transparente

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 12 cm
Înălţime: 10,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Volum: 200 ml
 108770
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (104 review-uri)
99 % clienţii recomandă
5 recenzii

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide