Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pătură de lână cu franjuri Matex MAORI bej, 140 x 200 cm Pătură de lână cu franjuri Matex MAORI bej, 140 x 200 cm
Pătura MAORI de la Matex este o pătură de înaltă calitate, fabricată din lână moale din Noua Zeelandă, care este antibacteriană și antistatică - acest lucru înseamnă că praful nu se depune pe ea și că bacteriile nu se înmulțesc în ea. Acest lucru face ca acest material să fie ideal pentru persoanele care suferă de alergii. De asemenea, lâna neozeelandeză nu absoarbe mirosurile neplăcute, astfel încât rămâne proaspătă pentru o perioadă lungă de timp.Beneficii :1. Proprietățile termoregulatoare ale lânii neozeelandeze - lâna se caracterizează printr-o conductivitate termică minimă. Prin urmare, este o materie primă ideală pentru fabricarea păturilor și a hainelor care rețin căldura aproape de piele iarna și împiedică expunerea la aerul cald vara. Cu siguranță ați auzit afirmația că lâna este caldă iarna și răcoroasă vara. Da, este ceva adevărat.2. Absorbția umezeliiLana merinos este capabilă să absoarbă umezeala, care reprezintă până la 35% din volumul său pur și simplu. Această proprietate se datorează faptului că umiditatea absorbită se află în interiorul fibrei. Fibrele formează pori prin care pătrunde umiditatea. Spre deosebire de fibrele artificiale, apa nu se condensează pe suprafața fibrelor naturale, ci se evaporă. Prin urmare, absorbția de umiditate face ca pielea să se simtă uscată, deși este de fapt umedă. Aceasta este o caracteristică foarte dorită, deoarece chiar și în timpul transpirației, senzația de confort rămâne.3. RespirabilitateProdusele din lână sunt respirabile indiferent de grosimea materialului, totul datorită porilor care permit un schimb optim de aer.4. Capacitate de autocurățareProdusele din lână nu necesită spălare frecventă deoarece lâna se regenerează singură în contact cu oxigenul. Cu excepția cazului în care produsul este de-a dreptul murdar, acesta trebuie doar aerisit sau curățat ușor. De regulă, produsele din lână se spală foarte rar.5. Lâna neozeelandeză nu se pătează ușorLâna are un conținut ridicat de grăsimi naturale. Din acest punct de vedere, murdăria nu se lipește ușor de ea și, în același timp, este ușor de îndepărtat. Grăsimea naturală acționează ca o impregnare naturală.6. Proprietăți antibacterieneFibra de lână creează un mediu natural ostil pentru bacterii. Acest lucru înseamnă că bacteriile nu se vor înmulți pe lână. Acest lucru este foarte important, deoarece în acest fel lâna nu miroase. Agenții patogeni nu au nicio șansă!7. ElasticitateLâna este elastică, își păstrează forma. De fapt, fibra este neobișnuit de plastică. Când este întinsă, își recapătă rapid forma inițială. .
5,0 1
274

Pătură de lână cu franjuri Matex MAORI bej, 140 x 200 cm

reducere -39%
Pătură de lână cu franjuri Matex MAORI bej, 140 x 200 cm Pătură de lână cu franjuri Matex MAORI bej, 140 x 200 cm Pătură de lână cu franjuri Matex MAORI bej, 140 x 200 cm

Pătură de lână cu franjuri Matex MAORI bej, 140 x 200 cm

1 review-uri
Iniţial: 446,99 lei | Reducere: 173,00 lei 273,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 273,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 10 buc
La dumneavoastră: marți 04. 06. 2024
Cumpărând obţineţi 53 Norocei

DescrierePătura MAORI de la Matex este o pătură de înaltă calitate, fabricată din lână moale din Noua Zeelandă, care este antibacteriană și antistatică - acest lucru înseamnă că praful nu se depune pe ea și că bacteriile nu se înmulțesc în ea. Acest lucru face ca acest material să fie ideal pentru persoanele care suferă de alergii. De asemenea, lâna neozeelandeză nu absoarbe mirosurile neplăcute, astfel încât rămâne proaspătă pentru o perioadă lungă de timp.
 
Beneficii :
1. Proprietățile termoregulatoare ale lânii neozeelandeze - lâna se caracterizează printr-o conductivitate termică minimă. Prin urmare, este o materie primă ideală pentru fabricarea păturilor și a hainelor care rețin căldura aproape de piele iarna și împiedică expunerea la aerul cald vara. Cu siguranță ați auzit afirmația că lâna este caldă iarna și răcoroasă vara. Da, este ceva adevărat.
 
2. Absorbția umezelii
Lana merinos este capabilă să absoarbă umezeala, care reprezintă până la 35% din volumul său pur și simplu. Această proprietate se datorează faptului că umiditatea absorbită se află în interiorul fibrei. Fibrele formează pori prin care pătrunde umiditatea. Spre deosebire de fibrele artificiale, apa nu se condensează pe suprafața fibrelor naturale, ci se evaporă. Prin urmare, absorbția de umiditate face ca pielea să se simtă uscată, deși este de fapt umedă. Aceasta este o caracteristică foarte dorită, deoarece chiar și în timpul transpirației, senzația de confort rămâne.
 
3. Respirabilitate
Produsele din lână sunt respirabile indiferent de grosimea materialului, totul datorită porilor care permit un schimb optim de aer.
 
4. Capacitate de autocurățare
Produsele din lână nu necesită spălare frecventă deoarece lâna se regenerează singură în contact cu oxigenul. Cu excepția cazului în care produsul este de-a dreptul murdar, acesta trebuie doar aerisit sau curățat ușor. De regulă, produsele din lână se spală foarte rar.
 
5. Lâna neozeelandeză nu se pătează ușor
Lâna are un conținut ridicat de grăsimi naturale. Din acest punct de vedere, murdăria nu se lipește ușor de ea și, în același timp, este ușor de îndepărtat. Grăsimea naturală acționează ca o impregnare naturală.
 
6. Proprietăți antibacteriene
Fibra de lână creează un mediu natural ostil pentru bacterii. Acest lucru înseamnă că bacteriile nu se vor înmulți pe lână. Acest lucru este foarte important, deoarece în acest fel lâna nu miroase. Agenții patogeni nu au nicio șansă!
 
7. Elasticitate
Lâna este elastică, își păstrează forma. De fapt, fibra este neobișnuit de plastică. Când este întinsă, își recapătă rapid forma inițială.
.

Parametri şi specificaţii

Culoare: bej
Dimensiuni: 140 x 200 cm
Greutate: 500 g/m2
Material: 100% lână
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 240201
Distribuie
matex

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide