Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Platou din lemn Altom Cheese, cu capac,28 cm Platou din lemn Altom Cheese, cu capac,28 cm
 Bucătăria este o încăpere magică în care se creează cele mai misterioase vrăji din ingrediente, pentru a rezulta apoi cel mai delicios fel de mâncare. Dacă doriți să înfrumusețați și să dotați practic acest loc, vă oferim niște ustensile de bucătărie practice, cu care veți putea arăta familiei tot ce puteți face. Tavă din lemn pentru servirea brânzeturilor, prăjiturilor și a altor delicatese, completată cu un capac din sticlă cu mâner. Veți aprecia această tavă la petrecerile și întâlnirile cu prietenii, protejând mâncărurile servite împotriva uscării și a insectelor. Tava, din lemn de fag, are diamentrul de 28 cm, capacul din sticlă de 25 cm.
3,5 20
138

Platou din lemn Altom Cheese, cu capac,28 cm

reducere -12%
Platou din lemn Altom Cheese, cu capac,28 cm Platou din lemn Altom Cheese, cu capac,28 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 13 clienţi

Platou din lemn Altom Cheese, cu capac,28 cm

20 review-uri
Iniţial: 155,99 lei | Reducere: 18,00 lei 137,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 137,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: luni 22. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 51 Norocei

DescriereBucătăria este o încăpere magică în care se creează cele mai misterioase vrăji din ingrediente, pentru a rezulta apoi cel mai delicios fel de mâncare. Dacă doriți să înfrumusețați și să dotați practic acest loc, vă oferim niște ustensile de bucătărie practice, cu care veți putea arăta familiei tot ce puteți face.

Tavă din lemn pentru servirea brânzeturilor, prăjiturilor și a altor delicatese, completată cu un capac din sticlă cu mâner. Veți aprecia această tavă la petrecerile și întâlnirile cu prietenii, protejând mâncărurile servite împotriva uscării și a insectelor.
Tava, din lemn de fag, are diamentrul de 28 cm, capacul din sticlă de 25 cm.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 28 cm
Înălţime: 18 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: sticlă + lemn

Codul de catalog:

 126221
Distribuie
altom

Review-uri

3,5 (20 review-uri)
80 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide