Prosop Exclusive Comfort XL crem, 100 x 200 cm Prosop Exclusive Comfort XL crem, 100 x 200 cm
 Pentru a profita la maxim de zilele de vară este necesar un prosop mare de plajă, pe care îl veți îndrăgi imediat pentru materialul său plăcut și foarte absorbant. Cu siguranță, veți fi încântați de gramajul mare, care asigură confortul maxim. Puteți folosi prosopul acasă, la mare sau la piscină. Bumbacul plăcut vă va răsfăța pielea. Fibrele lungi și fine din bumbac pieptănat oferă prosopului finețe și rezistență. Prosopul atinge absorbția maximă după prima spălare.   Gramele pe metru pătrat (g/m2) indică densitatea suprafeței țesăturii. Cu cât suprafața este mai densă, cu atât prosopul absoarbe mai bine. Prosoapele cu o densitate mai mică a suprafeței se usucă mai repede. Balsamul de rufe reduce capacitatea de absorbție.
4,5 23
70

Prosop Exclusive Comfort XL crem, 100 x 200 cm

reducere -34%
Prosop Exclusive Comfort XL crem, 100 x 200 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 6 clienţi

Prosop Exclusive Comfort XL crem, 100 x 200 cm

23 review-uri
Iniţial: 105,99 lei | Reducere: 36,00 lei 69,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 15 buc
La dumneavoastră: vineri 12. 03. 2021  
Cumpărând obţineţi 19 Norocei

DescrierePentru a profita la maxim de zilele de vară este necesar un prosop mare de plajă, pe care îl veți îndrăgi imediat pentru materialul său plăcut și foarte absorbant. Cu siguranță, veți fi încântați de gramajul mare, care asigură confortul maxim. Puteți folosi prosopul acasă, la mare sau la piscină. Bumbacul plăcut vă va răsfăța pielea. Fibrele lungi și fine din bumbac pieptănat oferă prosopului finețe și rezistență. Prosopul atinge absorbția maximă după prima spălare.
 
Gramele pe metru pătrat (g/m2) indică densitatea suprafeței țesăturii. Cu cât suprafața este mai densă, cu atât prosopul absoarbe mai bine. Prosoapele cu o densitate mai mică a suprafeței se usucă mai repede. Balsamul de rufe reduce capacitatea de absorbție.

Culoare: bej
Greutate: 500 g/m2
Material: 100% bumbac
Mărime: 100 x 200 cm
Spălare recomandată: 60 °C
 227041
Distribuie

Review-uri

4,5 (23 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide