Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Racletă de baie Kela VISTA, alb Racletă de baie Kela VISTA, alb
  Doriți să aveți curate cabina de duș sau baia. fără urmă de mucegai în rosturile de la faianță? Nu este neapărat nevoie să curățați din greu rosturile cu periuța de dinți sau să folosiți soluții de curățare agresive care distrug mucegaiul dar și mâinile dvs.   Racleta pentru geam este o soluție eficientă și simplă. Dacă treceți cu racleta pe geam sau faianță după ce ați făcut duș, se îndepărtează o mare parte din apă și umiditate și rosturile nu vor mai fi încărcate. Bineînțeles că această racletă poate fi utilizată și pentru spălarea geamurilor sau parbrizelor de mașină.   Aceste raclete sunt fabricate de marca germană KELA, utilizându-se materiale rezistente de calitate - oțel inoxidabil și silicon. Sunt ideale pentru curățarea cabinelor de duș, ferestrelor, oglinzilor sau faianței. Pachetul include și un suport de păstrare a racletei.
0,0 0
210

Racletă de baie Kela VISTA, alb

Racletă de baie Kela VISTA, alb

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Doriți să aveți curate cabina de duș sau baia. fără urmă de mucegai în rosturile de la faianță? Nu este neapărat nevoie să curățați din greu rosturile cu periuța de dinți sau să folosiți soluții de curățare agresive care distrug mucegaiul dar și mâinile dvs.
 
Racleta pentru geam este o soluție eficientă și simplă. Dacă treceți cu racleta pe geam sau faianță după ce ați făcut duș, se îndepărtează o mare parte din apă și umiditate și rosturile nu vor mai fi încărcate. Bineînțeles că această racletă poate fi utilizată și pentru spălarea geamurilor sau parbrizelor de mașină.
 
Aceste raclete sunt fabricate de marca germană KELA, utilizându-se materiale rezistente de calitate - oțel inoxidabil și silicon. Sunt ideale pentru curățarea cabinelor de duș, ferestrelor, oglinzilor sau faianței. Pachetul include și un suport de păstrare a racletei.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Înălţime: 4 cm
Lăţime: 23,5 cm
Lungime: 22,5 cm
Material: inox + plastic
Număr de piese într-un set: 2 buc.

Codul de catalog:

 116483
Distribuie
kela

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide