Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sticlă de ulei Bormioli Rocco Officyna, 268 ml Sticlă de ulei Bormioli Rocco Officyna, 268 ml
  Paste al dente, parmazan delicios, gnocchi care se topesc în gură... Iubiți și dvs. bucătăria italiană? Cu această sticlă ulei ceți avea totul pregătit ca un adevărat bucătar șef!   Este fabricată din stilă rezistentă, are un dozator din oțel inoxidabil care ușurează turnarea și protejează conținutul astfel încât acesta să își păstreze prospețimea și gustul.
4,0 5
24

Sticlă de ulei Bormioli Rocco Officyna, 268 ml

Reducere
Sticlă de ulei Bormioli Rocco Officyna, 268 ml

Sticlă de ulei Bormioli Rocco Officyna, 268 ml

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Paste al dente, parmazan delicios, gnocchi care se topesc în gură... Iubiți și dvs. bucătăria italiană? Cu această sticlă ulei ceți avea totul pregătit ca un adevărat bucătar șef!
 
Este fabricată din stilă rezistentă, are un dozator din oțel inoxidabil care ușurează turnarea și protejează conținutul astfel încât acesta să își păstreze prospețimea și gustul.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 6,25 cm
Înălţime: 19 cm
Maşina de spălat: Da
Material: inox + sticlă
Volum: 268 ml

Codul de catalog:

 117827
Distribuie

Review-uri

4,0 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide