Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport de săpun de perete Kela din oțel inoxidabilLucido Suport de săpun de perete Kela din oțel inoxidabilLucido
Păstrați săpunul la îndemână în baie cu săpuniera practică KELA din seria Lucido. Combinația elegantă de oțel inoxidabil foarte lustruit cu un bol din sticlă transparentă creează linii simple și un design modern care completează perfect orice interior. Materialele de înaltă calitate asigură o durată de viață lungă. În pachet sunt incluse componente pentru înșurubarea pe perete, precum și un dispozitiv de fixare X-Trem Glue de înaltă calitate, care vă permite să atașați convenabil toate elementele fără a găuri. Marca KELA a fost fondată în 1903 în Germania și are o istorie de mai bine de un secol. Până în prezent, a câștigat o poziție foarte puternică nu numai pe piața internă, ci și în lume. Produsele sale de uz casnic, în special pentru baie și bucătărie, sunt cunoscute pentru conceptul lor inovator cu un design atemporal și o calitate fără compromisuri..
0,0 0
238

Suport de săpun de perete Kela din oțel inoxidabilLucido

Suport de săpun de perete Kela din oțel inoxidabilLucido

237,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 237,99 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: luni 03. 06. 2024
Cumpărând obţineţi 65 Norocei

DescrierePăstrați săpunul la îndemână în baie cu săpuniera practică KELA din seria Lucido. Combinația elegantă de oțel inoxidabil foarte lustruit cu un bol din sticlă transparentă creează linii simple și un design modern care completează perfect orice interior.
Materialele de înaltă calitate asigură o durată de viață lungă. În pachet sunt incluse componente pentru înșurubarea pe perete, precum și un dispozitiv de fixare X-Trem Glue de înaltă calitate, care vă permite să atașați convenabil toate elementele fără a găuri.
Marca KELA a fost fondată în 1903 în Germania și are o istorie de mai bine de un secol. Până în prezent, a câștigat o poziție foarte puternică nu numai pe piața internă, ci și în lume. Produsele sale de uz casnic, în special pentru baie și bucătărie, sunt cunoscute pentru conceptul lor inovator cu un design atemporal și o calitate fără compromisuri.
.

Parametri şi specificaţii

Culoare: argintiu
Înălţime: 4 cm
Lăţime: 11,5 cm
Material: inox

Codul de catalog:

 689893
Distribuie
kela

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide