Suport ergonomic și perna de scaun 2în1, albastru Suport ergonomic și perna de scaun 2în1, albastru
 Doriți să măriți confortul scaunului la birou sau acasă? Vă oferim acest suport ergonomic și perna de scaun 2în1. La folosire ca pernă de scaun va permite susținerea corectă a corpului la ședere pe scaun, pentru că bazinul își menține poziția ușor înclinată. La folosire ca suport ergonimic elimină dureri de spate și permite menținerea corectă a coloanei vertebrale. În parte a de spate este prevăzut cu bandă elastică pentru prinderea de scaun. Umplută cu spumă visco-elastică, are husă catifelată care este detașabilă și poate fi spălată la 40 °C.
4,5 5
140

Suport ergonomic și perna de scaun 2în1, albastru

Suport ergonomic și perna de scaun 2în1, albastru

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDoriți să măriți confortul scaunului la birou sau acasă? Vă oferim acest suport ergonomic și perna de scaun 2în1. La folosire ca pernă de scaun va permite susținerea corectă a corpului la ședere pe scaun, pentru că bazinul își menține poziția ușor înclinată. La folosire ca suport ergonimic elimină dureri de spate și permite menținerea corectă a coloanei vertebrale.

În parte a de spate este prevăzut cu bandă elastică pentru prinderea de scaun. Umplută cu spumă visco-elastică, are husă catifelată care este detașabilă și poate fi spălată la 40 °C.

Adâncime: 40 cm
Culoare: albastru
Înălţime: 9 cm
Lăţime: 40 cm
Material: 100% poliester
 681779
Distribuie

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide