Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
BergHOFF Cuțit pentru fructe și legume ESSENTIALS, 8 cm BergHOFF Cuțit pentru fructe și legume ESSENTIALS, 8 cm
  Cuțit cu o lamă scurtă de la marca belgiană BERGHOFF, ideal pentru felierea și decojirea fructelor și legumelor. Fabricat din din oțel inoxidabil de calitate superioară de tip X30Cr13. Lama forjată perfect echilibrată asigură rezultate excelente la tăierea ingredientelor moi și tari. Lama este ascuțită cu un laser pentru o ascuțire maximă, prin urmare, aceste cuțite nu trebuie ascuțite des. Mâner cu design clasic popular cu trei nituri, tranziție lină între gardă și mâner.    Execuție minuțioasă potrivită pentru bucătarii profesioniști și pasionații de bucătărie. Pentru cuțite de înaltă calitate, se recomandă întotdeauna spălarea manuală pentru a menține calitatea lamei. Ascuțirea se poate efectua cu polizor de oțel, piatră de ascuțire sau polizor ceramic.
4,5 5
52

BergHOFF Cuțit pentru fructe și legume ESSENTIALS, 8 cm

BergHOFF Cuțit pentru fructe și legume ESSENTIALS, 8 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cuțit cu o lamă scurtă de la marca belgiană BERGHOFF, ideal pentru felierea și decojirea fructelor și legumelor. Fabricat din din oțel inoxidabil de calitate superioară de tip X30Cr13. Lama forjată perfect echilibrată asigură rezultate excelente la tăierea ingredientelor moi și tari. Lama este ascuțită cu un laser pentru o ascuțire maximă, prin urmare, aceste cuțite nu trebuie ascuțite des. Mâner cu design clasic popular cu trei nituri, tranziție lină între gardă și mâner. 
 
Execuție minuțioasă potrivită pentru bucătarii profesioniști și pasionații de bucătărie. Pentru cuțite de înaltă calitate, se recomandă întotdeauna spălarea manuală pentru a menține calitatea lamei. Ascuțirea se poate efectua cu polizor de oțel, piatră de ascuțire sau polizor ceramic.

Parametri şi specificaţii

Lăţime: 2 cm
Lungime: 22 cm
Lungime cuţit: 8 cm
Maşina de spălat: Nu

Codul de catalog:

 121204
Distribuie
berghoff

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide