Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cuțit japonez de bucătar Catler DMS 203 Cuțit japonez de bucătar Catler DMS 203
 Cuțitul japonez universal de bucătar de tip Gyuto este unul dintre echipamentele de bază ale bucătarilor japonezi. Este versatil, puternic și ascuțit, ceea ce îl face ideal pentru tăierea cărnii, peștelui și legumelor. Lungimea lamei 203/ lungime totală 338 mm. Astăzi, oțelul Damasc este împărțit în "turnat" și "sudat". Damasc turnat a fost realizat prin topirea oțelului în creuzete mici de lut și apoi prin adăugarea de diverse adaosuri, conform rețetei fierarului. În schimb, damascul sudat este stratificat, fiind format din cel puțin două tipuri de oțel sau din oțel și un alt metal. Oțelul moale și flexibil este folosit în combinație cu oțelul dur, cu conținut ridicat de carbon, în zeci sau sute de straturi. Tehnologia ingenioasă și de neegalat a renumiților fierari japonezi, a fost capabilă să combine oțelul flexibil și oțelul dur pentru a combina proprietățile lor unice într-o lucrare unică de fabricare a sabiei de samurai. Cuțitele din seria DMS sunt realizate prin tehnologia de sudare în 67 de straturi, îmbinând oțelul flexibil VG2 și oțelul dur VG10. Acest lucru le conferă proprietăți deosebite - duritate extremă, flexibilitate și durabilitate. Furnizorul de materiale pentru cuțite este compania japoneză de oțel TAKEFU. Mânerele cuțitelor sunt realizate din lemn de arțar și sunt tratate cu metoda KEBONY. Această tehnologie, dezvoltată în Norvegia, este un proces patentat care, lipsit de substanțe nocive și toxine, îmbunătățește structura celulară a arțarului utilizat și evidențiază nu numai proprietățile premium ale lemnului de esență tare, ci și culoarea maro bogată.
0,0 0
800