Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cuțit japonez de bucătar Catler DMS 203 Cuțit japonez de bucătar Catler DMS 203
 Cuțitul japonez universal de bucătar de tip Gyuto este unul dintre echipamentele de bază ale bucătarilor japonezi. Este versatil, puternic și ascuțit, ceea ce îl face ideal pentru tăierea cărnii, peștelui și legumelor. Lungimea lamei 203/ lungime totală 338 mm. Astăzi, oțelul Damasc este împărțit în "turnat" și "sudat". Damasc turnat a fost realizat prin topirea oțelului în creuzete mici de lut și apoi prin adăugarea de diverse adaosuri, conform rețetei fierarului. În schimb, damascul sudat este stratificat, fiind format din cel puțin două tipuri de oțel sau din oțel și un alt metal. Oțelul moale și flexibil este folosit în combinație cu oțelul dur, cu conținut ridicat de carbon, în zeci sau sute de straturi. Tehnologia ingenioasă și de neegalat a renumiților fierari japonezi, a fost capabilă să combine oțelul flexibil și oțelul dur pentru a combina proprietățile lor unice într-o lucrare unică de fabricare a sabiei de samurai. Cuțitele din seria DMS sunt realizate prin tehnologia de sudare în 67 de straturi, îmbinând oțelul flexibil VG2 și oțelul dur VG10. Acest lucru le conferă proprietăți deosebite - duritate extremă, flexibilitate și durabilitate. Furnizorul de materiale pentru cuțite este compania japoneză de oțel TAKEFU. Mânerele cuțitelor sunt realizate din lemn de arțar și sunt tratate cu metoda KEBONY. Această tehnologie, dezvoltată în Norvegia, este un proces patentat care, lipsit de substanțe nocive și toxine, îmbunătățește structura celulară a arțarului utilizat și evidențiază nu numai proprietățile premium ale lemnului de esență tare, ci și culoarea maro bogată.
0,0 0
800

Cuțit japonez de bucătar Catler DMS 203

Noutate
Cuțit japonez de bucătar Catler DMS 203 Cuțit japonez de bucătar Catler DMS 203 Cuțit japonez de bucătar Catler DMS 203 Cuțit japonez de bucătar Catler DMS 203 Cuțit japonez de bucătar Catler DMS 203 Cuțit japonez de bucătar Catler DMS 203 Cuțit japonez de bucătar Catler DMS 203 Cuțit japonez de bucătar Catler DMS 203 Cuțit japonez de bucătar Catler DMS 203 Cuțit japonez de bucătar Catler DMS 203

Cuțit japonez de bucătar Catler DMS 203

799,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 799,99 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: miercuri 15. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 130 Norocei

Descriere



Cuțitul japonez universal de bucătar de tip Gyuto este unul dintre echipamentele de bază ale bucătarilor japonezi. Este versatil, puternic și ascuțit, ceea ce îl face ideal pentru tăierea cărnii, peștelui și legumelor. Lungimea lamei 203/ lungime totală 338 mm.

Astăzi, oțelul Damasc este împărțit în "turnat" și "sudat".

Damasc turnat a fost realizat prin topirea oțelului în creuzete mici de lut și apoi prin adăugarea de diverse adaosuri, conform rețetei fierarului. În schimb, damascul sudat este stratificat, fiind format din cel puțin două tipuri de oțel sau din oțel și un alt metal.

Oțelul moale și flexibil este folosit în combinație cu oțelul dur, cu conținut ridicat de carbon, în zeci sau sute de straturi.

Tehnologia ingenioasă și de neegalat a renumiților fierari japonezi, a fost capabilă să combine oțelul flexibil și oțelul dur pentru a combina proprietățile lor unice într-o lucrare unică de fabricare a sabiei de samurai.

Cuțitele din seria DMS sunt realizate prin tehnologia de sudare în 67 de straturi, îmbinând oțelul flexibil VG2 și oțelul dur VG10. Acest lucru le conferă proprietăți deosebite - duritate extremă, flexibilitate și durabilitate. Furnizorul de materiale pentru cuțite este compania japoneză de oțel TAKEFU.

Mânerele cuțitelor sunt realizate din lemn de arțar și sunt tratate cu metoda KEBONY. Această tehnologie, dezvoltată în Norvegia, este un proces patentat care, lipsit de substanțe nocive și toxine, îmbunătățește structura celulară a arțarului utilizat și evidențiază nu numai proprietățile premium ale lemnului de esență tare, ci și culoarea maro bogată.

Parametri şi specificaţii

Lungime: 33,8 cm
Lungime cuţit: 20,3 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: oțel

Codul de catalog:

 807143
Distribuie
catler

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide