Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Geantă termoizolantă Orion TERMO 7 l Geantă termoizolantă Orion TERMO 7 l
  Fie că mergeți într-o drumeție, la un picnic sau la apă, această cutie termorezistentă frumoasă vă va păstra mâncarea și băuturile la temperatura dorită. Izolarea termică a sacoșei termice este asigurată de o căptușeală termoizolantă cu folie de aluminiu, ceea ce înseamnă că alimentele fierbinți nu se vor răci la fel de repede ca într-o sacoșă normală, iar băuturile răcite, salatele etc. vor rămâne reci mai mult timp. De asemenea, oferă comoditate pentru a mânca în deplasare, la serviciu și acolo unde nu există loc pentru a merge la un restaurant sau bistro. O sticlă de 1,5 litri și mai multe recipiente de plastic stivuibile încap confortabil în interior. Pur și simplu închideți geanta cu fermoar, iar transportul ușor este asigurat de mânerele practice din polietilenă spumată. Țesătura dintr-o combinație de poliester și poliuretan este durabilă și practică de întreținut, în caz de murdărie este suficient să o ștergeți cu o cârpă umedă.
4,0 9
39

Geantă termoizolantă Orion TERMO 7 l

Geantă termoizolantă Orion TERMO 7 l Geantă termoizolantă Orion TERMO 7 l Geantă termoizolantă Orion TERMO 7 l Geantă termoizolantă Orion TERMO 7 l Geantă termoizolantă Orion TERMO 7 l
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 7 clienţi

Geantă termoizolantă Orion TERMO 7 l

9 review-uri
38,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 38,99 lei
Disponibilitate: Pe drum
La dumneavoastră: vineri 26. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 13 Norocei

Descriere

Fie că mergeți într-o drumeție, la un picnic sau la apă, această cutie termorezistentă frumoasă vă va păstra mâncarea și băuturile la temperatura dorită. Izolarea termică a sacoșei termice este asigurată de o căptușeală termoizolantă cu folie de aluminiu, ceea ce înseamnă că alimentele fierbinți nu se vor răci la fel de repede ca într-o sacoșă normală, iar băuturile răcite, salatele etc. vor rămâne reci mai mult timp. De asemenea, oferă comoditate pentru a mânca în deplasare, la serviciu și acolo unde nu există loc pentru a merge la un restaurant sau bistro.

O sticlă de 1,5 litri și mai multe recipiente de plastic stivuibile încap confortabil în interior. Pur și simplu închideți geanta cu fermoar, iar transportul ușor este asigurat de mânerele practice din polietilenă spumată. Țesătura dintr-o combinație de poliester și poliuretan este durabilă și practică de întreținut, în caz de murdărie este suficient să o ștergeți cu o cârpă umedă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Greutate: 0,22 kg
Înălţime: 30 cm
Lăţime: 14 cm
Lungime: 26 cm
Material: 100% poliester
Volum: 7 l

Codul de catalog:

 131760
Distribuie
orion

Review-uri

4,0 (9 review-uri)
88 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide