Pătură 4Home Soft Dreams portocaliu, 150 x 200 cm Pătură 4Home Soft Dreams portocaliu, 150 x 200 cm
Pătura Soft Dreams nu numai că este frumoasă, dar este și practică și are o utilizare multiplă. Pătura este călduroasă, potrivită pentru anotimpurile reci. Puteți să vă acoperiți cu ea la televizor, sau o puteți pune pe canapea, când așteptați musafiri. Va înfrumuseța interierul camerei dumneavoastră și vara, o puteți folosi ca cuvertură, sau o puteți lua la picnic, sau la cinema de vară. Datorită greutății mici, vă poate însoți și la drum. Culoarea elegantă de cărămiziu va aduce splendoare în casa dumneavoastră.  Pătura Soft Dreams este confecționată din microfibră, care este frumoasă și foarte plăcută la atingere. Pătura este foarte moale, netedă și ușor de întreținut, nu lasă fire, nu se scămoșează și se usucă repede.
4,5 68
52

Pătură 4Home Soft Dreams portocaliu, 150 x 200 cm

Pătură 4Home Soft Dreams portocaliu, 150 x 200 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Pătura Soft Dreams nu numai că este frumoasă, dar este și practică și are o utilizare multiplă. Pătura este călduroasă, potrivită pentru anotimpurile reci. Puteți să vă acoperiți cu ea la televizor, sau o puteți pune pe canapea, când așteptați musafiri. Va înfrumuseța interierul camerei dumneavoastră și vara, o puteți folosi ca cuvertură, sau o puteți lua la picnic, sau la cinema de vară. Datorită greutății mici, vă poate însoți și la drum. Culoarea elegantă de cărămiziu va aduce splendoare în casa dumneavoastră.Pătura Soft Dreams este confecționată din microfibră, care este frumoasă și foarte plăcută la atingere. Pătura este foarte moale, netedă și ușor de întreținut, nu lasă fire, nu se scămoșează și se usucă repede.

Culoare: portocaliu
Dimensiuni: 150 x 200 cm
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: 40 °C
 207663
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (68 review-uri)
97 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide