Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set mop podea Leifheit Clean Away Set mop podea Leifheit Clean  Away
 Mopul de podea Leifheit Clean & Away (Click system) servește pentru ștergerea rapidă a prafului și impurităților mărunte de pe toate tipurile de pardoseli. Poate fi utilizat pe pardoseli din lemn, parchet laminat, plută, turnate, gresie, piatră, dar și pe linoleum.   Laveta uscată specială se fixează ușor pe capul mopului. Prin frecarea lavetei de podea se creează o încărcare electrică. Astfel, laveta atrage ca un magnet praful, impuritățile și firele de păr, diferit de măturile clasice care doar șterg impuritățile. Capul are o suprafață de lucru de 26 cm și este prevăzut cu o articulație de 360°. Toate aceste proprietăți fac ca acest mop să șteargă fără probleme și locurile mai greu accesibile de sub paturi, dulapuri, canapele sau din bucătărie.   Datorită decupării din mijlocul părții frontale a capului mopului, poate fi șters și praful de pe lângă picioarele meselor și scaunelor. Capul mopului se prinde de mâner prin sistem Click, ceea ce permite utilizarea unor alte componente din seria Click System. Mânerul are o terminație sub formă de ochi ce permite agățarea mopului pentru păstrare.   Setul conține: 1 buc. bară din 4 componente Click System, adaptor mop cu decupare  5 buc. lavetă de unică folosință Clean & Away
4,0 9
51

Set mop podea Leifheit Clean Away

Set mop podea Leifheit Clean Away

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereMopul de podea Leifheit Clean & Away (Click system) servește pentru ștergerea rapidă a prafului și impurităților mărunte de pe toate tipurile de pardoseli. Poate fi utilizat pe pardoseli din lemn, parchet laminat, plută, turnate, gresie, piatră, dar și pe linoleum.
 
Laveta uscată specială se fixează ușor pe capul mopului. Prin frecarea lavetei de podea se creează o încărcare electrică. Astfel, laveta atrage ca un magnet praful, impuritățile și firele de păr, diferit de măturile clasice care doar șterg impuritățile. Capul are o suprafață de lucru de 26 cm și este prevăzut cu o articulație de 360°. Toate aceste proprietăți fac ca acest mop să șteargă fără probleme și locurile mai greu accesibile de sub paturi, dulapuri, canapele sau din bucătărie.
 
Datorită decupării din mijlocul părții frontale a capului mopului, poate fi șters și praful de pe lângă picioarele meselor și scaunelor. Capul mopului se prinde de mâner prin sistem Click, ceea ce permite utilizarea unor alte componente din seria Click System. Mânerul are o terminație sub formă de ochi ce permite agățarea mopului pentru păstrare.
 
Setul conține:
  • 1 buc. bară din 4 componente Click System, adaptor mop cu decupare 
  • 5 buc. lavetă de unică folosință Clean & Away

Parametri şi specificaţii

Culoare: turcoaz
Material: Plastic

Codul de catalog:

 115781
Distribuie
leifheit

Review-uri

4,0 (9 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide