Set mop podea Leifheit Clean Away Set mop podea Leifheit Clean  Away
 Mopul de podea Leifheit Clean & Away (Click system) servește pentru ștergerea rapidă a prafului și impurităților mărunte de pe toate tipurile de pardoseli. Poate fi utilizat pe pardoseli din lemn, parchet laminat, plută, turnate, gresie, piatră, dar și pe linoleum.   Laveta uscată specială se fixează ușor pe capul mopului. Prin frecarea lavetei de podea se creează o încărcare electrică. Astfel, laveta atrage ca un magnet praful, impuritățile și firele de păr, diferit de măturile clasice care doar șterg impuritățile. Capul are o suprafață de lucru de 26 cm și este prevăzut cu o articulație de 360°. Toate aceste proprietăți fac ca acest mop să șteargă fără probleme și locurile mai greu accesibile de sub paturi, dulapuri, canapele sau din bucătărie.   Datorită decupării din mijlocul părții frontale a capului mopului, poate fi șters și praful de pe lângă picioarele meselor și scaunelor. Capul mopului se prinde de mâner prin sistem Click, ceea ce permite utilizarea unor alte componente din seria Click System. Mânerul are o terminație sub formă de ochi ce permite agățarea mopului pentru păstrare.   Setul conține: 1 buc. bară din 4 componente Click System, adaptor mop cu decupare  5 buc. lavetă de unică folosință Clean & Away
4,5 6
51

Set mop podea Leifheit Clean Away

reducere -18%
Set mop podea Leifheit Clean  Away Set mop podea Leifheit Clean  Away

Set mop podea Leifheit Clean Away

6 review-uri
Iniţial: 61,99 lei | Reducere: 11,00 lei 50,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 5 buc
La dumneavoastră: vineri 14. 05. 2021  
Cumpărând obţineţi 10 Norocei

DescriereMopul de podea Leifheit Clean & Away (Click system) servește pentru ștergerea rapidă a prafului și impurităților mărunte de pe toate tipurile de pardoseli. Poate fi utilizat pe pardoseli din lemn, parchet laminat, plută, turnate, gresie, piatră, dar și pe linoleum.
 
Laveta uscată specială se fixează ușor pe capul mopului. Prin frecarea lavetei de podea se creează o încărcare electrică. Astfel, laveta atrage ca un magnet praful, impuritățile și firele de păr, diferit de măturile clasice care doar șterg impuritățile. Capul are o suprafață de lucru de 26 cm și este prevăzut cu o articulație de 360°. Toate aceste proprietăți fac ca acest mop să șteargă fără probleme și locurile mai greu accesibile de sub paturi, dulapuri, canapele sau din bucătărie.
 
Datorită decupării din mijlocul părții frontale a capului mopului, poate fi șters și praful de pe lângă picioarele meselor și scaunelor. Capul mopului se prinde de mâner prin sistem Click, ceea ce permite utilizarea unor alte componente din seria Click System. Mânerul are o terminație sub formă de ochi ce permite agățarea mopului pentru păstrare.
 
Setul conține:
  • 1 buc. bară din 4 componente Click System, adaptor mop cu decupare 
  • 5 buc. lavetă de unică folosință Clean & Away

Parametri şi specificaţii

Culoare: turcoaz
Material: Plastic

Codul de catalog:

 115781
Distribuie
leifheit

Review-uri

4,5 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide