Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport 12 sticle de vin RTA, pin natural Suport 12 sticle de vin RTA, pin natural
Vă place să vă bucurați seara în confortul casei de un pahar de vin, dar este mai greu ca din mulțimea sticlelor de acasă să găsiți cea potrivită? Dați sticlelor de vin preferat spațiul potrivit. Suportul de vin va economisi spațiu și arată frumos. În plus veți găsi imediat vinul căutat. În caz că nu ați găsit dimensiunea raftului dorită, puteți cupăra mai multe suporturi, pe care le puteți uni pentru a obține un suport mai mare. Pentru ca rafturile să țină mai bine unite, vă recomandăm să cumpărați clemă pentru asamblare, pe care o puteți găsi la noi ca accesoriu sub codul de catalog 124045.Asigurați vinului și șampaniei un loc potrivit, și așezați-le într-un suport elegant din lemn, care este de calitate și arată bine.
4,0 1
149

Suport 12 sticle de vin RTA, pin natural

Reducere -33%
Suport 12 sticle de vin RTA, pin natural

Suport 12 sticle de vin RTA, pin natural

1 review-uri
Iniţial: 223,99 lei | Reducere: 75,00 lei 148,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 148,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: marți 04. 06. 2024
Cumpărând obţineţi 35 Norocei

DescriereVă place să vă bucurați seara în confortul casei de un pahar de vin, dar este mai greu ca din mulțimea sticlelor de acasă să găsiți cea potrivită? Dați sticlelor de vin preferat spațiul potrivit. Suportul de vin va economisi spațiu și arată frumos. În plus veți găsi imediat vinul căutat. 
 
În caz că nu ați găsit dimensiunea raftului dorită, puteți cupăra mai multe suporturi, pe care le puteți uni pentru a obține un suport mai mare. Pentru ca rafturile să țină mai bine unite, vă recomandăm să cumpărați clemă pentru asamblare, pe care o puteți găsi la noi ca accesoriu sub codul de catalog 124045.

Asigurați vinului și șampaniei un loc potrivit, și așezați-le într-un suport elegant din lemn, care este de calitate și arată bine.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 23 cm
Culoare: naturală
Greutate: 1,95 kg
Înălţime: 33 cm
Lăţime: 33 cm
Material: lemn

Codul de catalog:

 124032
Distribuie
rtaglobal

Review-uri

4,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide