Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ulei esențial Topvet Lavandă 100%, 10 ml Ulei esențial Topvet Lavandă 100%, 10 ml
 Lavandă - ulei esențial 100%   Lavandula Angustifolia ameliorează durerile de cap provocate de migrene. Este folosită cu succes în caz de insomnie. Accelerează vindecarea celulelor pielii în caz de arsuri și leziuni minore. Dezinfectează și regenerează pielea. Este repelentă pentru insecte. În baie, elimină oboseala psihică și fizică. Utilizați în caz de probleme musculare și reumatice.   Aromaterapia are o tradiție bogată și îndelungată. Mirosul este primul dintre simțurile pe care o persoană le folosește după naștere, pentru a se familiariza cu mediul înconjurător. Mirosul declanșează în noi o serie întreagă de reacții emoționale. Amprenta aromelor este memorată mai bine decât forma sau numele plantei.   Uleiurilor esențiale sunt utilizate în aromaterapie pentru a atenua problemele, dar nu pentru a trata boli grave. Un astfel de ulei poate fi utilizat prin inhalare, băi, masaj, cu o aroma-lampă.   Utilizare: dureri de cap, migrene insomnie arsuri, răni superficiale repelent pentru insecte elimină oboseala psihică și fizică oboseală musculară reumatism   Dozare: Aplicați câteva picături în aroma-lampă, direct în apa din cadă sau în emulsia de masaj SFAT! Dacă aveți copii agitați sau care adorm greu, încercați să picurați 2-3 picături direct în camera lor. Nu utilizați niciodată uleiul nediluat direct pe piele.
4,0 120
30

Ulei esențial Topvet Lavandă 100%, 10 ml

Ulei esențial Topvet Lavandă 100%, 10 ml

120 review-uri
29,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 29,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 3 Norocei

DescriereLavandă - ulei esențial 100%
 
Lavandula Angustifolia ameliorează durerile de cap provocate de migrene. Este folosită cu succes în caz de insomnie. Accelerează vindecarea celulelor pielii în caz de arsuri și leziuni minore. Dezinfectează și regenerează pielea. Este repelentă pentru insecte. În baie, elimină oboseala psihică și fizică. Utilizați în caz de probleme musculare și reumatice.
 
Aromaterapia are o tradiție bogată și îndelungată. Mirosul este primul dintre simțurile pe care o persoană le folosește după naștere, pentru a se familiariza cu mediul înconjurător. Mirosul declanșează în noi o serie întreagă de reacții emoționale. Amprenta aromelor este memorată mai bine decât forma sau numele plantei.
 
Uleiurilor esențiale sunt utilizate în aromaterapie pentru a atenua problemele, dar nu pentru a trata boli grave. Un astfel de ulei poate fi utilizat prin inhalare, băi, masaj, cu o aroma-lampă.
 
Utilizare:
  • dureri de cap, migrene
  • insomnie
  • arsuri, răni superficiale
  • repelent pentru insecte
  • elimină oboseala psihică și fizică
  • oboseală musculară
  • reumatism
 
Dozare: Aplicați câteva picături în aroma-lampă, direct în apa din cadă sau în emulsia de masaj
SFAT! Dacă aveți copii agitați sau care adorm greu, încercați să picurați 2-3 picături direct în camera lor. Nu utilizați niciodată uleiul nediluat direct pe piele.

Parametri şi specificaţii

Volum: 10 ml

Codul de catalog:

 353075
Distribuie
topvet

Review-uri

4,0 (120 review-uri)
98 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide