Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Boxă portabilă AKAI ABTSW-30 RED cu BT, IPX7 Boxă portabilă AKAI ABTSW-30 RED cu BT, IPX7
 Boxa Bluetooth portabilă și rezistentă la apă ABTSW-30 de la Akai oferă multe opțiuni pentru iubitorii de muzică. Acum puteți avea muzică la plajă, la piscină, pe barcă. Tehnologia Bluetooth vă permite să conectați boxa la un smartphone, de exemplu. Autonomia la o singură încărcare a bateriei (4400 mAh) este de până la 12 ore de redare continuă. Încărcarea completă a boxei este asigurată de rețeaua electrică timp de 4-5 ore. Boxa portabilă Akai este dotată cu protecție IPX7. Standardul IPX7 reprezintă protecție pentru difuzorul în sine împotriva deteriorării de apă atunci când este scufundat la o adâncime de un metru timp de 30 de minute. Tradus în practică, Akai ABTSW-30 nu se va feri de o petrecere la piscină sau de o ploaie bruscă. Funcție handsfree Rezistență la apă IPX7 Putere 20W RMS Bluetooth 5.0 Raza de acoperire 10 m
0,0 0
366

Boxă portabilă AKAI ABTSW-30 RED cu BT, IPX7

Boxă portabilă AKAI ABTSW-30 RED cu BT, IPX7

365,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 365,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 83 Norocei

DescriereBoxa Bluetooth portabilă și rezistentă la apă ABTSW-30 de la Akai oferă multe opțiuni pentru iubitorii de muzică. Acum puteți avea muzică la plajă, la piscină, pe barcă. Tehnologia Bluetooth vă permite să conectați boxa la un smartphone, de exemplu. Autonomia la o singură încărcare a bateriei (4400 mAh) este de până la 12 ore de redare continuă. Încărcarea completă a boxei este asigurată de rețeaua electrică timp de 4-5 ore.

Boxa portabilă Akai este dotată cu protecție IPX7. Standardul IPX7 reprezintă protecție pentru difuzorul în sine împotriva deteriorării de apă atunci când este scufundat la o adâncime de un metru timp de 30 de minute. Tradus în practică, Akai ABTSW-30 nu se va feri de o petrecere la piscină sau de o ploaie bruscă.


Funcție handsfree

Rezistență la apă IPX7

Putere 20W RMS

Bluetooth 5.0

Raza de acoperire 10 m

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 7,6 cm
Culoare: roșu
Greutate: 0,6 kg
Înălţime: 10,3 cm
Lăţime: 21,1 cm
Putere: 20 W

Codul de catalog:

 805855
Distribuie
akai

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide