Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Boxă portabilă AKAI cu BT ABTS-45 Boxă portabilă AKAI cu BT ABTS-45
  Difuzorul portabil Bluetooth puternic de 20 W cu funcție USB este suficient de puternic pentru utilizarea în interior și în exterior și produce un sunet clar la orice volum. Dispune de un port USB pentru reproducerea muzicii și de o baterie de 3000 mA. Poate fi conectat la un player de muzică, cum ar fi un televizor, un computer sau un telefon mobil, prin intermediul intrării Aux-In. Caracteristicile sale de conectivitate și sunetul puternic și clar îl fac potrivit pentru utilizarea zilnică. În plus, are o mufă pentru microfon și o curea de transport. La o încărcare completă, vă va oferi până la 4 ore de audiție muzicală continuă. În plus, are capacitatea de a se încărca prin USB, astfel încât îl puteți încărca cu ușurință cu un power bank.
0,0 0
430

Boxă portabilă AKAI cu BT ABTS-45

Boxă portabilă AKAI cu BT ABTS-45

429,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 429,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: luni 22. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 104 Norocei

Descriere

Difuzorul portabil Bluetooth puternic de 20 W cu funcție USB este suficient de puternic pentru utilizarea în interior și în exterior și produce un sunet clar la orice volum.

Dispune de un port USB pentru reproducerea muzicii și de o baterie de 3000 mA. Poate fi conectat la un player de muzică, cum ar fi un televizor, un computer sau un telefon mobil, prin intermediul intrării Aux-In. Caracteristicile sale de conectivitate și sunetul puternic și clar îl fac potrivit pentru utilizarea zilnică. În plus, are o mufă pentru microfon și o curea de transport.

La o încărcare completă, vă va oferi până la 4 ore de audiție muzicală continuă. În plus, are capacitatea de a se încărca prin USB, astfel încât îl puteți încărca cu ușurință cu un power bank.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 19,2 cm
Culoare: negru
Greutate: 2,33 kg
Înălţime: 20,8 cm
Lăţime: 41,1 cm
Putere: 20 W

Codul de catalog:

 805844
Distribuie
akai

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide