Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceas de masă cu pendulă AMS 5193, 29 cm Ceas de masă cu pendulă AMS 5193, 29 cm
 Ceasul de masă elegant cu pendulă, montat pe o bază metalică stabilă, vă va lumina camera de zi și se va potrivi perfect și în interiorul biroului dumneavoastră. Combinația de sticlă minerală, metal și manoperă clasică face din ceas o piesă de design pentru interiorul casei dvs. Ceas absolut precis, controlat prin semnal radio DCF. Mișcare de ceas cu cuarț cu baterie. Garanție extinsă pentru 3 ani! Ceasurile de perete, de masă și de podea AMS sunt o combinație de eleganță și calitate germană precisă. Ceasurile AMS sunt fabricate în Schwarzwald - Germania, de peste 100 de ani. Ceasurile germane AMS sunt ceasuri cu valoare de durată.
0,0 0
770

Ceas de masă cu pendulă AMS 5193, 29 cm

Transport gratuit
Ceas de masă cu pendulă AMS 5193, 29 cm

Ceas de masă cu pendulă AMS 5193, 29 cm

769,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 769,99 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: marți 03. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 184 Norocei

DescriereCeasul de masă elegant cu pendulă, montat pe o bază metalică stabilă, vă va lumina camera de zi și se va potrivi perfect și în interiorul biroului dumneavoastră. Combinația de sticlă minerală, metal și manoperă clasică face din ceas o piesă de design pentru interiorul casei dvs.

Ceas absolut precis, controlat prin semnal radio DCF. Mișcare de ceas cu cuarț cu baterie. Garanție extinsă pentru 3 ani!

Ceasurile de perete, de masă și de podea AMS sunt o combinație de eleganță și calitate germană precisă. Ceasurile AMS sunt fabricate în Schwarzwald - Germania, de peste 100 de ani. Ceasurile germane AMS sunt ceasuri cu valoare de durată.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 6 cm
Culoare: auriu
Înălţime: 29 cm
Lăţime: 17 cm
Material: metal + sticlă

Codul de catalog:

 695451
Distribuie
ams

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide