Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Covor pentru copii, safari, 76 x 117 cm Covor pentru copii, safari, 76 x 117 cm
 Covoarele pentru copii sunt de fapt un fel de "loc de joacă" în casă. Dezvoltă fantezia şi deschid spaţiul pentru o mulţime de jocuri. Avantajul acestui covor constă din faptul că este foarte moale, mătăsos şi plăcut la atingere. Covorul este maleabil şi încălzeşte. Dosul este anti-alunecare.
4,5 4
79

Covor pentru copii, safari, 76 x 117 cm

Covor pentru copii, safari, 76 x 117 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCovoarele pentru copii sunt de fapt un fel de "loc de joacă" în casă. Dezvoltă fantezia şi deschid spaţiul pentru o mulţime de jocuri. Avantajul acestui covor constă din faptul că este foarte moale, mătăsos şi plăcut la atingere. Covorul este maleabil şi încălzeşte. Dosul este anti-alunecare.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Material: 100% poliester

Codul de catalog:

 205926
Distribuie

Review-uri

4,5 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide