Doză igienică Tescoma Purity, pentru păstrarea parmezanului în frigider Doză igienică Tescoma Purity, pentru păstrarea parmezanului în frigider
 Caserolele moderne sunt excelente pentru păstrarea igienică a alimentelor în frigider. Această caserolă sănătoasă este excelentă pentru păstrarea și depozitarea igienică în frigider a parmezanului ras. Caserola este prevăzută cu un dozator de porție mică sau mare și cu un capac detașabil pentru o umplere ușoară.   Caserola este fabricată din plastic de primă clasă, certificat pentru uz medicinal și farmaceutic. Materialul utilizat este neutru și nu influențează în niciun fel calitatea parmezanului nici chiar dacă este păstrat mult timp.   Aceste caserole sun concepute astfel încă să se poată stivui perfect pentru a economisi loc în frigider. Clipsurile de închidere practice permit deschiderea și închiderea ușoară a caserolelor.
3,5 14
35

Doză igienică Tescoma Purity, pentru păstrarea parmezanului în frigider

Doză igienică Tescoma Purity, pentru păstrarea parmezanului în frigider

14 review-uri
34,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: vineri 23. 04. 2021  
Cumpărând obţineţi 10 Norocei

DescriereCaserolele moderne sunt excelente pentru păstrarea igienică a alimentelor în frigider. Această caserolă sănătoasă este excelentă pentru păstrarea și depozitarea igienică în frigider a parmezanului ras. Caserola este prevăzută cu un dozator de porție mică sau mare și cu un capac detașabil pentru o umplere ușoară.
 
Caserola este fabricată din plastic de primă clasă, certificat pentru uz medicinal și farmaceutic. Materialul utilizat este neutru și nu influențează în niciun fel calitatea parmezanului nici chiar dacă este păstrat mult timp.
 
Aceste caserole sun concepute astfel încă să se poată stivui perfect pentru a economisi loc în frigider. Clipsurile de închidere practice permit deschiderea și închiderea ușoară a caserolelor.

Înălţime: 11 cm
Lăţime: 8 cm
Lungime: 7 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
 105456
Distribuie
tescoma

Review-uri

3,5 (14 review-uri)
92 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide