Menu
Kela Cutie pentru tampoane de vată Sinfonie Kela Cutie pentru tampoane de vată Sinfonie
 Cutia cosmetică pentru vată marca KELA vă va proteja tampoanele cosmetice de praful și umezeala băii. Este realizată din sticlă acrilică foarte durabilă și completează întreaga gamă de produse Sinfonie. Marca KELA a fost înființată în 1903 în Germania și are mai mult de o sută de ani de istorie. Până în prezent, a câștigat o poziție foarte puternică nu numai pe piața internă, ci și în lume. Produsele sale de uz casnic, în special pentru baie şi bucătărie, sunt cunoscute pentru conceptul lor inovator, cu design clasic şi calitate fără compromisuri.
4,0 3
74

Kela Cutie pentru tampoane de vată Sinfonie

Kela Cutie pentru tampoane de vată Sinfonie

3 review-uri
73,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: joi 08. 10. 2020  
Cumpărând obţineţi 20 Norocei

DescriereCutia cosmetică pentru vată marca KELA vă va proteja tampoanele cosmetice de praful și umezeala băii. Este realizată din sticlă acrilică foarte durabilă și completează întreaga gamă de produse Sinfonie.

Marca KELA a fost înființată în 1903 în Germania și are mai mult de o sută de ani de istorie. Până în prezent, a câștigat o poziție foarte puternică nu numai pe piața internă, ci și în lume. Produsele sale de uz casnic, în special pentru baie şi bucătărie, sunt cunoscute pentru conceptul lor inovator, cu design clasic şi calitate fără compromisuri.

Culoare: pur
Diametru: 7,5 cm
Înălţime: 11,5 cm
Material: 100% acril
 678476
Distribuie
kela

Review-uri

4,0 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide