Pătură Light Sleep New Cerb roșu, 150 x 200 cm Pătură Light Sleep New Cerb roșu, 150 x 200 cm
 O pătură mătăsoasă din pluș, cu model original, cu care va fi o bucurie să vă acoperiți. Această pătură din pluș este fabricată din microfibre și, datorită proprietăților excelente de termoreglare, este un companion ideal atunci când vremea este rece. Încălzește plăcut și este extraordinar de moale și de plăcută la atingere. Datorită materialului său este adecvată şi pentru alergici. Se usucă rapid şi nu se șifonează.   Pătura Light Sleep New este multifuncțională. Nu numai că vă va încălzi plăcut în casă atunci când vremea este rece, dar o puteți lua la iarbă verde sau la picnic. Vă puteți înveli cu ea în fața televizorului sau o puteți întinde pe canapea când vă vin musafirii. Vara, vă va împodobi camera putând-o folosi ca pe o cuvertură frumoasă de pat.
4,5 37
62

Pătură Light Sleep New Cerb roșu, 150 x 200 cm

reducere -33%
Pătură Light Sleep New Cerb roșu, 150 x 200 cm Pătură Light Sleep New Cerb roșu, 150 x 200 cm Pătură Light Sleep New Cerb roșu, 150 x 200 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 5 clienţi

Pătură Light Sleep New Cerb roșu, 150 x 200 cm

37 review-uri
Iniţial: 91,99 lei | Reducere: 30,00 lei 61,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: marți 09. 03. 2021  
Cumpărând obţineţi 18 Norocei

DescriereO pătură mătăsoasă din pluș, cu model original, cu care va fi o bucurie să vă acoperiți. Această pătură din pluș este fabricată din microfibre și, datorită proprietăților excelente de termoreglare, este un companion ideal atunci când vremea este rece. Încălzește plăcut și este extraordinar de moale și de plăcută la atingere. Datorită materialului său este adecvată şi pentru alergici. Se usucă rapid şi nu se șifonează.
 
Pătura Light Sleep New este multifuncțională. Nu numai că vă va încălzi plăcut în casă atunci când vremea este rece, dar o puteți lua la iarbă verde sau la picnic. Vă puteți înveli cu ea în fața televizorului sau o puteți întinde pe canapea când vă vin musafirii. Vara, vă va împodobi camera putând-o folosi ca pe o cuvertură frumoasă de pat.

Culoare: multicoloră
Dimensiuni: 150 x 200 cm
Greutate: 360 g/m2
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: 30 °C
 233419
Distribuie

Review-uri

4,5 (37 review-uri)
94 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide