Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pernă de șezut ridicată Sanybet Microfaze, 45 cm x 45 cm x 8 cm Pernă de  șezut ridicată Sanybet Microfaze, 45 cm x 45 cm x 8 cm
 Această pernă de șezut ridicată este adecvată nu doar la birou. Perna este fabricată din spumă dură modificată termic. Husa este detașabilă și lavabilă. Această pernă este un instrument ideal nu doar când stați la calculator, ci și oricând aveți nevoie de o poziție ridicată. Persoanele în vârstă vor aprecia atât rigiditatea pernei cât și poziția ridicată, care le asigură confortul atunci când stau jos, dar mai ales când se vor ridica. Poate fi folosită și în cărucioarele de invalizi și sub copii, la măsuța de mâncat.
4,0 9
70

Pernă de șezut ridicată Sanybet Microfaze, 45 cm x 45 cm x 8 cm

Pernă de șezut ridicată Sanybet Microfaze, 45 cm x 45 cm x 8 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă pernă de șezut ridicată este adecvată nu doar la birou. Perna este fabricată din spumă dură modificată termic. Husa este detașabilă și lavabilă. Această pernă este un instrument ideal nu doar când stați la calculator, ci și oricând aveți nevoie de o poziție ridicată. Persoanele în vârstă vor aprecia atât rigiditatea pernei cât și poziția ridicată, care le asigură confortul atunci când stau jos, dar mai ales când se vor ridica. Poate fi folosită și în cărucioarele de invalizi și sub copii, la măsuța de mâncat.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Înălţime: 8 cm
Închidere: fermoal
Material ţesătură de pe suprafaţă: 100% poliester
Mărime: 45 x 45 x 8 cm
Spălare recomandată: 60 °C

Codul de catalog:

 224428
Distribuie
sanybet

Review-uri

4,0 (9 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide