Protecție saltea 4Home Aloe Vera impermeabilă cu elastic, 140 x 200 cm Protecție saltea 4Home Aloe Vera impermeabilă cu elastic, 140 x 200 cm
 Un ajutor excelent pentru ca somnul dvs. să fie cât mai sănătos. Această protecție de saltea unică Aloe Vera este impermeabilă și va oferi patului o curățenie perfectă și un maxim de confort. Este moale și plăcută la atingere, datorită adaosului de extracte din  Aloe Vera are efect benefic asupra sănătății (mai ales asupra pielii), ajută la calmare și relax, are proprietăți antibacteriene. În plus o folosire zilnică va prelungi durabilitatea saltelei dvs. și va proteja salteaua față de transpirație sau murdărie, astfel va asigura o igienă perfectă a patului dumneavoastră. Protecția de saltea poate fi scoasă ușor și spălată, are o întreținere ușoară. Datorită proprietăților impermeabile sub forma stratului de poliuretan nu trebuie sa va temeți de accidente neplăcute, care ar putea deteriora salteaua dvs. Produsul este deci potrivit și pentru patul copiilor. Această pprotecție de saltea este prevăzută cu benzi elastice în colțuri  pentru o mai bună prindere de saltea . Este potrivită pentru saltea de înălțime de 30 cm. Produsul este atestat cu cerificatul de calitate  Öko-Tex Standard 100.
4,5 59
73

Protecție saltea 4Home Aloe Vera impermeabilă cu elastic, 140 x 200 cm

Protecție saltea 4Home Aloe Vera impermeabilă cu elastic, 140 x 200 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereUn ajutor excelent pentru ca somnul dvs. să fie cât mai sănătos. Această protecție de saltea unică Aloe Vera este impermeabilă și va oferi patului o curățenie perfectă și un maxim de confort. Este moale și plăcută la atingere, datorită adaosului de extracte din  Aloe Vera are efect benefic asupra sănătății (mai ales asupra pielii), ajută la calmare și relax, are proprietăți antibacteriene. În plus o folosire zilnică va prelungi durabilitatea saltelei dvs. și va proteja salteaua față de transpirație sau murdărie, astfel va asigura o igienă perfectă a patului dumneavoastră. Protecția de saltea poate fi scoasă ușor și spălată, are o întreținere ușoară.

Datorită proprietăților impermeabile sub forma stratului de poliuretan nu trebuie sa va temeți de accidente neplăcute, care ar putea deteriora salteaua dvs. Produsul este deci potrivit și pentru patul copiilor.

Această pprotecție de saltea este prevăzută cu benzi elastice în colțuri  pentru o mai bună prindere de saltea . Este potrivită pentru saltea de înălțime de 30 cm.

Produsul este atestat cu cerificatul de calitate  Öko-Tex Standard 100.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Dimensiuni: 140 x 200 cm
Material ţesătură de pe suprafaţă: 100% poliester
Mărime: 140 x 200 cm
Spălare recomandată: 40 °C
Tip pat: pat dublu standard

Codul de catalog:

 225345
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (59 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide