Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Recipient de compostare Plastia Economy, verde, 38 x38 x 38 cm Recipient de compostare Plastia Economy, verde, 38 x38 x 38 cm
 Acest dispozitiv de preparat compost va fi un însoțitor ideal pentru cei car doresc să abordeze un stil de viață durabil. Este un recipient interior în care trăiesc râme, care transformă reziduurile de plante din gospodărie în vermi-compost și ceai de râme. Obțineți astfel un îngrășământ organic 100% de înaltă calitate, ideal pentru cultivarea plantelor de interior și de exterior.   Surprinde prin dimensiunea sa compactă, găsindu-și locul chiar și în cea mai mica bucătărie. Este fabricat din material reciclat, așadar ușoara instabilitate a culorii este o proprietatea naturală a lui.   Pachetul include 2 compartimente de preparat compost, cu volum de 15l. Volumul recipientului pentru ceai de râme este de 2 l.
0,0 0
374

Recipient de compostare Plastia Economy, verde, 38 x38 x 38 cm

Transport gratuit
Recipient de compostare Plastia Economy, verde, 38 x38 x 38 cm Recipient de compostare Plastia Economy, verde, 38 x38 x 38 cm Recipient de compostare Plastia Economy, verde, 38 x38 x 38 cm Recipient de compostare Plastia Economy, verde, 38 x38 x 38 cm Recipient de compostare Plastia Economy, verde, 38 x38 x 38 cm Recipient de compostare Plastia Economy, verde, 38 x38 x 38 cm Recipient de compostare Plastia Economy, verde, 38 x38 x 38 cm

Recipient de compostare Plastia Economy, verde, 38 x38 x 38 cm

373,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: joi 02. 06. 2022  
Cumpărând obţineţi 121 Norocei

DescriereAcest dispozitiv de preparat compost va fi un însoțitor ideal pentru cei car doresc să abordeze un stil de viață durabil. Este un recipient interior în care trăiesc râme, care transformă reziduurile de plante din gospodărie în vermi-compost și ceai de râme. Obțineți astfel un îngrășământ organic 100% de înaltă calitate, ideal pentru cultivarea plantelor de interior și de exterior.
 
Surprinde prin dimensiunea sa compactă, găsindu-și locul chiar și în cea mai mica bucătărie. Este fabricat din material reciclat, așadar ușoara instabilitate a culorii este o proprietatea naturală a lui.
 
Pachetul include 2 compartimente de preparat compost, cu volum de 15l. Volumul recipientului pentru ceai de râme este de 2 l.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 38 cm
Culoare: verde
Înălţime: 38 cm
Lăţime: 38 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 695867
Distribuie
plastia

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide