Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tigaie Banquet Advantage, cu suprafață non-aderentă, 28 x 5,5 cm Tigaie Banquet Advantage, cu suprafață non-aderentă, 28 x 5,5 cm
  Tigaia Advantage este din aluminiu turnat și are mânere practice detașabile. Suprafața interioară non-aderentă ILAG ULTIMATE Swiss Technology, din trei straturi, asigură prepararea perfectă a tuturor felurilor de mâncare, fără ca acestea să se ardă. Suprafața exterioară este prevăzută cu 2 straturi de vopsea rezistentă la căldură. Mânerul detașabil ale tigăii permite utilizarea în cuptoare și ajută la economisirea de spațiu în bucătărie. Tigaia este adecvată pentru toate tipurile de surse de gătit, inclusiv prin inducție.   Parametri şi specificații tehnice: utilizare în cuptor, fără mâner grosimea peretelui: 2,2 mm grosimea fundului: 5 mm material mânere: plastic, metal.  
4,5 2
153

Tigaie Banquet Advantage, cu suprafață non-aderentă, 28 x 5,5 cm

Tigaie Banquet Advantage, cu suprafață non-aderentă, 28 x 5,5 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Tigaia Advantage este din aluminiu turnat și are mânere practice detașabile. Suprafața interioară non-aderentă ILAG ULTIMATE Swiss Technology, din trei straturi, asigură prepararea perfectă a tuturor felurilor de mâncare, fără ca acestea să se ardă. Suprafața exterioară este prevăzută cu 2 straturi de vopsea rezistentă la căldură. Mânerul detașabil ale tigăii permite utilizarea în cuptoare și ajută la economisirea de spațiu în bucătărie. Tigaia este adecvată pentru toate tipurile de surse de gătit, inclusiv prin inducție.
 
Parametri şi specificații tehnice:
  • utilizare în cuptor, fără mâner
  • grosimea peretelui: 2,2 mm
  • grosimea fundului: 5 mm
  • material mânere: plastic, metal.
 

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 28 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Greutate: 0,69 kg
Inducţie: Da
Înălţime: 5,5 cm
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Da
Material: aluminiu
Vitroceramică: Da

Codul de catalog:

 109429
Distribuie
banquet

Review-uri

4,5 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide