Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cutie de depozitare Athletics 51 x 37 x 24 cm Cutie de depozitare Athletics 51 x 37 x 24 cm
 O cutie de depozitare cu design modern. Servește la păstrarea obiectelor și, datorită celor două mânere laterale, o puteți transporta cu ușurință. Cutia este confecționată din carton tare cu imprimeu de culoare albastru deschis cu inscripții și are mânere practice pe laterale. Cutia se livrează pliată.
4,5 18
25

Cutie de depozitare Athletics 51 x 37 x 24 cm

Cutie de depozitare Athletics 51 x 37 x 24 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereO cutie de depozitare cu design modern. Servește la păstrarea obiectelor și, datorită celor două mânere laterale, o puteți transporta cu ușurință. Cutia este confecționată din carton tare cu imprimeu de culoare albastru deschis cu inscripții și are mânere practice pe laterale. Cutia se livrează pliată.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 37 cm
Culoare: albastru
Înălţime: 24 cm
Lăţime: 51 cm
Material: hârtie

Codul de catalog:

 802830
Distribuie

Review-uri

4,5 (18 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide