Menu
Fierbător de apă Sencor SWK 1792BK Fierbător de apă Sencor SWK 1792BK
Fierbător inteligent, cu reglarea a temperaturii. Posibilitate de reglarea la 50/60/70/85/100 °C. Displayul LED integrat în mâner, cu afişarea treptată a temperaturii actuale cu câte 1 °C, este o altă caracteristică excelentă a acestui fierbător. Temperatura de moment a apei este afişată şi timp de 30 de minute după terminarea fierberii. Semnalizare sonoră a începerii funcţionării şi după atingerea temperaturii reglate a apei. Indicatorul de nivel al apei pe ambele părţi, cu iluminat color variabil în funcţie de evoluţia fierberii (verde - turcoaz - albastru - violet - roz - portocaliu - roşu), reprezintă un avantaj pentru persoanele cu probleme de auz.   Filtru detaşabil şi lavabil, pentru captarea impurităţilor şi depunerilor, păstrarea cablului de alimentare în suport, fund de încălzire din oţel inoxidabil, cu o rezistenţă de încălzire mascată, deschidere simplă a capacului prin apăsarea unui buton, protecţie a capacului în poziţia închis. Conector central Otter 360°Trei moduri de funcţionare: încălzirea apei la 100 °C încălzirea apei la o temperatură reglată şi menţinerea acestei temperaturi încălzirea apei la 100 °C, răcirea apei la o temperatură prestabilită (50/60/70/85 °C) şi menţinerea acestei temperaturi (adecvat pentru fierberea apei pe timp scurt, înainte de a se atinge temperatura setată). Funcţie de menţinere a temperaturii timp de 30 de minute.   Trei butoane electronice luminate, integrate în mâner:   pornit/oprit reglarea temperaturii menţinerea temperaturii   Protecţie triplă:   protecţie împotriva încălzirii când se porneşte fără apă oprire automată la îndepărtarea din suport oprire automată la atingerea temperaturii reglate Lungimea cablului de alimentare: 0,75 m Tensiune şi frecvenţă: 220-240 V, 50/60 Hz
5,0 4
211

Fierbător de apă Sencor SWK 1792BK

reducere -19% Transport gratuit

Fierbător de apă Sencor SWK 1792BK

4 review-uri
Iniţial: 259,99 Lei | Reducere: 49,00 Lei 210,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: vineri 26. 07. 2019  
Cumpărând obţineţi 23 Norocei

Descriere

Fierbător inteligent, cu reglarea a temperaturii. Posibilitate de reglarea la 50/60/70/85/100 °C. Displayul LED integrat în mâner, cu afişarea treptată a temperaturii actuale cu câte 1 °C, este o altă caracteristică excelentă a acestui fierbător. Temperatura de moment a apei este afişată şi timp de 30 de minute după terminarea fierberii. Semnalizare sonoră a începerii funcţionării şi după atingerea temperaturii reglate a apei. Indicatorul de nivel al apei pe ambele părţi, cu iluminat color variabil în funcţie de evoluţia fierberii (verde - turcoaz - albastru - violet - roz - portocaliu - roşu), reprezintă un avantaj pentru persoanele cu probleme de auz.
 
Filtru detaşabil şi lavabil, pentru captarea impurităţilor şi depunerilor, păstrarea cablului de alimentare în suport, fund de încălzire din oţel inoxidabil, cu o rezistenţă de încălzire mascată, deschidere simplă a capacului prin apăsarea unui buton, protecţie a capacului în poziţia închis. Conector central Otter 360°

Trei moduri de funcţionare:
  • încălzirea apei la 100 °C
  • încălzirea apei la o temperatură reglată şi menţinerea acestei temperaturi
  • încălzirea apei la 100 °C, răcirea apei la o temperatură prestabilită (50/60/70/85 °C) şi menţinerea acestei temperaturi (adecvat pentru fierberea apei pe timp scurt, înainte de a se atinge temperatura setată). Funcţie de menţinere a temperaturii timp de 30 de minute.
 

Trei butoane electronice luminate, integrate în mâner:
 
  • pornit/oprit
  • reglarea temperaturii
  • menţinerea temperaturii
 

Protecţie triplă:
 
  • protecţie împotriva încălzirii când se porneşte fără apă
  • oprire automată la îndepărtarea din suport
  • oprire automată la atingerea temperaturii reglate
Lungimea cablului de alimentare: 0,75 m
Tensiune şi frecvenţă: 220-240 V, 50/60 Hz

Consum de energie: 2400 W
Culoare: negru
Greutate: 0,96 kg
Material: Plastic
Volum: 1,7 l
 103606
Distribuie
sencor

Review-uri

5,0 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide