Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lumânare LED Agide, în borcan, flacără reală, 7,5x 10 cm, alb cald Lumânare LED Agide, în borcan, flacără reală, 7,5x 10 cm, alb cald
 Această lumânare elegantă, din parafină cu LED, arată ca una reală, datorită flăcării sale reale. Lumânarea are un pahar din sticlă transparentă, care este u?or colorată în gri. Este alimentată cu 3 baterii AAA care nu sunt incluse în pachet. Se livrează într-o cutie colorată cu dimensiuni de 7,5 x 7,5 x 10 cm.  
5,0 12
34

Lumânare LED Agide, în borcan, flacără reală, 7,5x 10 cm, alb cald

Lumânare LED Agide, în borcan, flacără reală, 7,5x 10 cm, alb cald

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă lumânare elegantă, din parafină cu LED, arată ca una reală, datorită flăcării sale reale. Lumânarea are un pahar din sticlă transparentă, care este u?or colorată în gri. Este alimentată cu 3 baterii AAA care nu sunt incluse în pachet. Se livrează într-o cutie colorată cu dimensiuni de 7,5 x 7,5 x 10 cm.  

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Diametru: 7,5 cm
Înălţime: 10 cm
Material: parafină

Codul de catalog:

 698078
Distribuie

Review-uri

5,0 (12 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide