Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Paravan japonez de copii Albani Unicorn, 60 x 245 cm Paravan japonez de copii Albani Unicorn, 60 x 245 cm
 Perete japonez sau chiar un panou de perdea, cu un motiv de unicorn pentru copii. Pereții japonezi sunt folosiți în casă ca o alternativă la jaluzele, storuri și perdelele clasice. Acestea reprezintă o soluție modernă care servește la protejarea interiorului, dar, în același timp, pot separa și spațiile mai mari. Pachetul include o șină de încărcare și o șină de rulare. Cu marca Albani veți da un suflu nou ferestrelor dvs.!
0,0 0
88

Paravan japonez de copii Albani Unicorn, 60 x 245 cm

Paravan japonez de copii Albani Unicorn, 60 x 245 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePerete japonez sau chiar un panou de perdea, cu un motiv de unicorn pentru copii. Pereții japonezi sunt folosiți în casă ca o alternativă la jaluzele, storuri și perdelele clasice. Acestea reprezintă o soluție modernă care servește la protejarea interiorului, dar, în același timp, pot separa și spațiile mai mari. Pachetul include o șină de încărcare și o șină de rulare. Cu marca Albani veți da un suflu nou ferestrelor dvs.!

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Înălţime: 245 cm
Lăţime: 60 cm
Material: 100% poliester
Mărime: 60 x 245 cm
Număr de piese într-un set: 1 buc.
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 223434
Distribuie
albani

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide