Menu
Puzzle Larsen Pompieri la incendiu, 45 piese Puzzle Larsen Pompieri la incendiu, 45 piese
 Neînfricaţii pompieri intervin la un incendiu într-o casă. De ce au nevoie? Cisterne cu apă, scări lungi şi uniforme speciale care să îi protejeze de flăcări.   Puzzle-ul instructiv Larsen este un mijloc excelent de distracţie şi formare a cunoştinţelor. Este ideal pentru dezvoltarea imaginaţiei, memoriei şi a abilităţilor motorii. Varianta de masă, cu ramă, face ca puzzle-urile să fie bine păstrate şi compuse. Diferit de puzzle-urile clasice, acestea au piese de diferite forme care pot fi aşezate doar pe locurile corecte şi deci nu se pot încurca. Pentru a facilita compunerea, decupările pieselor individuale sunt vizibile şi pe suport. Puzzle-urile Larsen sunt fabricate în Europa, din materiale reciclabile şi au o tradiţie îndelungată. Piesele individuale au o grosime de 2,5 mm.
4,5 5
28

Puzzle Larsen Pompieri la incendiu, 45 piese

reducere -20%

Puzzle Larsen Pompieri la incendiu, 45 piese

5 review-uri
Iniţial: 34,99 Lei | Reducere: 7,00 Lei 27,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: marți 23. 07. 2019  
Cumpărând obţineţi 6 Norocei

DescriereNeînfricaţii pompieri intervin la un incendiu într-o casă. De ce au nevoie? Cisterne cu apă, scări lungi şi uniforme speciale care să îi protejeze de flăcări.
 
Puzzle-ul instructiv Larsen este un mijloc excelent de distracţie şi formare a cunoştinţelor. Este ideal pentru dezvoltarea imaginaţiei, memoriei şi a abilităţilor motorii. Varianta de masă, cu ramă, face ca puzzle-urile să fie bine păstrate şi compuse. Diferit de puzzle-urile clasice, acestea au piese de diferite forme care pot fi aşezate doar pe locurile corecte şi deci nu se pot încurca. Pentru a facilita compunerea, decupările pieselor individuale sunt vizibile şi pe suport.
Puzzle-urile Larsen sunt fabricate în Europa, din materiale reciclabile şi au o tradiţie îndelungată. Piesele individuale au o grosime de 2,5 mm.

Înălţime: 28,5 cm
Lăţime: 36,5 cm
Număr piese: 45 buc.
 680607
Distribuie
larsen

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide