Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport servire Orion MANGO, 30 cm Suport servire Orion MANGO, 30 cm
 Tocător frumos, suport din lemn de mango cu desen specific și scoarță pe circumferință va fi un accesoriu cu stil pe masa de bucătărie. Va fi un obiect decorativ deosebit la o petrecere în aer liber, mai ales dacă veți așeza pe el o vază cu flori, sau dacă veți servi pe el diferite gustări, fie dulci sau sărate.  Are înălțime de 2,5 cm, poate fi folosit și ca suport de farfurie, sau poate ca suport de castron cu supă, este un obiect decorativ preferat pe masa aranjată cu diferite ocazii festive. La murdărire ajunge să ștergeți produsul cu o lavetă umedă, nu-l înmuiați, și din când în când ungeți-l cu ulei comestibil. Este posibil ca după aceasta lemnul de mango să se întunece la culoare și desenul de lemn să fie evidențiat.
4,5 17
76

Suport servire Orion MANGO, 30 cm

Suport servire Orion MANGO, 30 cm

17 review-uri
75,99 lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 75,99 lei
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: miercuri 06. 12. 2023
Cumpărând obţineţi 21 Norocei

DescriereTocător frumos, suport din lemn de mango cu desen specific și scoarță pe circumferință va fi un accesoriu cu stil pe masa de bucătărie. Va fi un obiect decorativ deosebit la o petrecere în aer liber, mai ales dacă veți așeza pe el o vază cu flori, sau dacă veți servi pe el diferite gustări, fie dulci sau sărate

Are înălțime de 2,5 cm, poate fi folosit și ca suport de farfurie, sau poate ca suport de castron cu supă, este un obiect decorativ preferat pe masa aranjată cu diferite ocazii festive.

La murdărire ajunge să ștergeți produsul cu o lavetă umedă, nu-l înmuiați, și din când în când ungeți-l cu ulei comestibil. Este posibil ca după aceasta lemnul de mango să se întunece la culoare și desenul de lemn să fie evidențiat.

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Diametru: 30 cm
Greutate: 1 kg
Înălţime: 2,5 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: lemn

Codul de catalog:

 124398
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (17 review-uri)
100 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide