Menu
Orion Ustensile de modelare Orion Ustensile de modelare
Ustensilele de modelare vor facilita și îmbunătăți lucrul cu materialele de modelare. Cu ajutorul acestora puteți modela și forma floricele, diferite figuri, animale,….În afară de bucătărie pot fi utilizate și de modelatori care lucrează cu materiale modelatoare cum ar fi argila. Ambalajul conține 8 ustensile - 16 capete diferite. Puteți alege capătul potrivit pentru ceea ce urmează să realizați (pentru modelarea corpului, a capului, brațelor - con neted și ascuțit și rolă/ pentru modelarea detaliilor, expresiilor feței, a părului și pentru diverse decorațiuni - săgeată - bilă pentru netezire - instrument pentru scobire. Dimensiuni:lungime cca 16 cm
4,0 82
14

Orion Ustensile de modelare

Reducere -30%
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 5 clienţi

Orion Ustensile de modelare

82 review-uri
Iniţial: 19,99 Lei | Reducere: 6,00 Lei 13,99 Lei  inclusiv TVA Pe noi puteți conta.
Transportatorii noștri livrează.
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: luni 06. 04. 2020  
Cumpărând obţineţi 4 Norocei

Descriere

Ustensilele de modelare vor facilita și îmbunătăți lucrul cu materialele de modelare. Cu ajutorul acestora puteți modela și forma floricele, diferite figuri, animale,….În afară de bucătărie pot fi utilizate și de modelatori care lucrează cu materiale modelatoare cum ar fi argila. Ambalajul conține 8 ustensile - 16 capete diferite. Puteți alege capătul potrivit pentru ceea ce urmează să realizați (pentru modelarea corpului, a capului, brațelor - con neted și ascuțit și rolă/ pentru modelarea detaliilor, expresiilor feței, a părului și pentru diverse decorațiuni - săgeată - bilă pentru netezire - instrument pentru scobire.

Dimensiuni:lungime cca 16 cm

 121188
Distribuie
orion

Review-uri

4,0 (82 review-uri)
98 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide