Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Aparat de călcat cu abur Clatronic DB 3717 Aparat de călcat cu abur Clatronic DB 3717
  Cu peria cu aburi DB 3717, călcatul va fi foarte ușor. Cu toate acestea, nu este vorba de un călcat convențional, dar de un călcat cu abur. Prin urmare, este potrivită și pentru materialele sensibile. Curățarea și călcarea cu abur prelungește durata de viață a hainelor și economisește timp. Datorită puterii sale ridicate, peria cu aburi se încălzește rapid, durează aproximativ 30 de secunde. Recipientul de apă, care este detașabil, are o capacitate de 200 ml, ceea ce este suficient pentru până la 6 piese de îmbrăcăminte (aproximativ 20 de minute de funcționare). Producția de abur este constantă: aproximativ 20 g/min. Peria de abur este echipată cu o suprafață de călcat ceramică "Superglide", care este rezistentă la zgârieturi și are proprietăți excelente de alunecare.. Mânerul are o formă ergonomică pentru o prindere confortabilă. Pentru o călcare rapidă, peria este echipată cu 7 duze. Datorită cablului de alimentare lung de 1,8 m, nu trebuie să limitați raza de utilizare și nu trebuie să stați direct la sursa de alimentare. În plus, comutatorul de pornire/oprire și indicatorul luminos asigură o utilizare ușoară. Nu trebuie să configurați aparatul într-un mod complicat. Siguranța este asigurată de protecția împotriva supraîncălzirii. Alimentarea cu energie electrică este de 220-240 V, 50/60 Hz. Puterea totală este de 1 100 W.
4,0 15
149

Aparat de călcat cu abur Clatronic DB 3717

Aparat de călcat cu abur Clatronic DB 3717

15 review-uri
148,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 148,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 35 Norocei

Descriere

Cu peria cu aburi DB 3717, călcatul va fi foarte ușor. Cu toate acestea, nu este vorba de un călcat convențional, dar de un călcat cu abur. Prin urmare, este potrivită și pentru materialele sensibile. Curățarea și călcarea cu abur prelungește durata de viață a hainelor și economisește timp.

Datorită puterii sale ridicate, peria cu aburi se încălzește rapid, durează aproximativ 30 de secunde. Recipientul de apă, care este detașabil, are o capacitate de 200 ml, ceea ce este suficient pentru până la 6 piese de îmbrăcăminte (aproximativ 20 de minute de funcționare). Producția de abur este constantă: aproximativ 20 g/min. Peria de abur este echipată cu o suprafață de călcat ceramică "Superglide", care este rezistentă la zgârieturi și are proprietăți excelente de alunecare..

Mânerul are o formă ergonomică pentru o prindere confortabilă. Pentru o călcare rapidă, peria este echipată cu 7 duze. Datorită cablului de alimentare lung de 1,8 m, nu trebuie să limitați raza de utilizare și nu trebuie să stați direct la sursa de alimentare. În plus, comutatorul de pornire/oprire și indicatorul luminos asigură o utilizare ușoară. Nu trebuie să configurați aparatul într-un mod complicat. Siguranța este asigurată de protecția împotriva supraîncălzirii. Alimentarea cu energie electrică este de 220-240 V, 50/60 Hz. Puterea totală este de 1 100 W.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 11 cm
Consum de energie: 1100 W
Culoare: albastru
Înălţime: 27 cm
Jet de abur: 20 g/min
Lăţime: 10 cm
Lungime cablu de alimentare: 1,8 m
Material: Plastic

Codul de catalog:

 121628
Distribuie
clatronic

Review-uri

4,0 (15 review-uri)
93 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide