Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cântar personal Sencor SBS 7000 Cântar personal Sencor SBS 7000
  Acest cânta personal nu ar trebui să vă lipsească din casă dacă doriți să urmați un stil de viață sănătos. Cântarul măsoară greutate, dar și grăsimea și apa din corp și masa musculară, fiind prevăzut cu funcția Auto-On, pornește imediat după ce vă urcați pe el. Nivelul de grăsime este afișat grafic, pe 4 nivele. În memorie se poate salva greutatea a 8 persoane, identificare acestora efectuându-se automat. Se poate seta vârsta (6 - 100 ani), înălțimea (80 - 220 cm) și sexul. De asemenea, se pot alege unitățile de măsură în kg sau lb. Butoanele sunt tactile.   Display este LCD invers, cu fundal albastru și mărime de 6,1 x 5,9 cm. Dispune de mod special pentru sportivi activi. Este prevăzut cu un indicator pentru baterie salbă și pentru suprasolicitare. Cântarul se oprește automat în caz de inactivitate.   Suprafața din sticlă durificată permite o întreținere foarte ușoară și este incasabilă. Este alimentat cu 4 baterii AAA 1,5 V, care sunt incluse în pachet.   Parametri tehnici:   interval de măsurare a grăsimii: 3% - 50% (distincție 0,1%). interval de măsurare a apei: 25% - 75% (distincție 0,1%). interval de măsurare a masei musculare: 25% - 75% (distincție 0,1%). înălțimea cifrelor de pe display: 26 mm
4,0 2
184

Cântar personal Sencor SBS 7000

Cântar personal Sencor SBS 7000

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Acest cânta personal nu ar trebui să vă lipsească din casă dacă doriți să urmați un stil de viață sănătos. Cântarul măsoară greutate, dar și grăsimea și apa din corp și masa musculară, fiind prevăzut cu funcția Auto-On, pornește imediat după ce vă urcați pe el. Nivelul de grăsime este afișat grafic, pe 4 nivele. În memorie se poate salva greutatea a 8 persoane, identificare acestora efectuându-se automat. Se poate seta vârsta (6 - 100 ani), înălțimea (80 - 220 cm) și sexul. De asemenea, se pot alege unitățile de măsură în kg sau lb. Butoanele sunt tactile.
 
Display este LCD invers, cu fundal albastru și mărime de 6,1 x 5,9 cm. Dispune de mod special pentru sportivi activi. Este prevăzut cu un indicator pentru baterie salbă și pentru suprasolicitare. Cântarul se oprește automat în caz de inactivitate.
 
Suprafața din sticlă durificată permite o întreținere foarte ușoară și este incasabilă. Este alimentat cu 4 baterii AAA 1,5 V, care sunt incluse în pachet.
 
Parametri tehnici:
 
  • interval de măsurare a grăsimii: 3% - 50% (distincție 0,1%).
  • interval de măsurare a apei: 25% - 75% (distincție 0,1%).
  • interval de măsurare a masei musculare: 25% - 75% (distincție 0,1%).
  • înălțimea cifrelor de pe display: 26 mm

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 32 cm
Culoare: negru
Greutate: 2 kg
Înălţime: 2,2 cm
Lăţime: 32 cm
Material: sticlă
Sarcina: 180 kg

Codul de catalog:

 681772

Fişiere ataşate:

40022284-im-cz.pdf

Distribuie
sencor

Review-uri

4,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide