Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Orion Sticlă pentru băuturi cu robinet BUTOI, 10 l Orion Sticlă pentru băuturi cu robinet BUTOI, 10 l
 Recipientul de sticlă cu formă elegantă, cu capac, este un ajutor excelent atunci când serviți suc de fructe de casă sau limonadă din fructe proaspete, pe care copiii o adoră. Adulții îl vor folosi nu numai în serile fierbinți de vară în timp ce stau la un pahar de punci, dar și pentru servirea diverselor băuturi mixte și altor băuturi. Datorită robinetului practic, băutura se toarnă perfect.   Înainte de prima utilizare, spălați bine cu apă caldă și detergent, apoi clătiți. După uscare, introduceți - înșurubați robinetul în orificiul sticlei, închideți-l și turnați băutura. De îndată ce rotiți maneta robinetului, băutura va curge în paharul pe care l-ați pregătit. După utilizare, repetați procedura de spălare ca înainte de utilizare. Nu este potrivit pentru lichide calde sau fierbinți.   Material: sticlă, plastic, silicon
4,5 17
143

Orion Sticlă pentru băuturi cu robinet BUTOI, 10 l

Orion Sticlă pentru băuturi cu robinet BUTOI, 10 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereRecipientul de sticlă cu formă elegantă, cu capac, este un ajutor excelent atunci când serviți suc de fructe de casă sau limonadă din fructe proaspete, pe care copiii o adoră. Adulții îl vor folosi nu numai în serile fierbinți de vară în timp ce stau la un pahar de punci, dar și pentru servirea diverselor băuturi mixte și altor băuturi. Datorită robinetului practic, băutura se toarnă perfect.
 
Înainte de prima utilizare, spălați bine cu apă caldă și detergent, apoi clătiți. După uscare, introduceți - înșurubați robinetul în orificiul sticlei, închideți-l și turnați băutura. De îndată ce rotiți maneta robinetului, băutura va curge în paharul pe care l-ați pregătit. După utilizare, repetați procedura de spălare ca înainte de utilizare. Nu este potrivit pentru lichide calde sau fierbinți.
 
Material: sticlă, plastic, silicon

Parametri şi specificaţii

Diametru: 23 cm
Înălţime: 36 cm
Material: sticlă
Volum: 10 l

Codul de catalog:

 121482
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (17 review-uri)
94 % clienţii recomandă
4 recenzie

Întrebări

Acest produs are 4 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide