Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport ergonomic de picioare, curole de masaj Suport ergonomic de picioare, curole de masaj
 Suport ergonomic pentru relaxarea picioarelor grele și obosite. Acest suport, cu funcție de legănat, stimulează mișcarea membrelor, susținând astfel circulația sângelui, ajutând la prevenirea problemelor vasculare și prevenind umflarea. Legănarea ușoară este importantă pentru sănătatea venelor, menține mobile picioarele și tălpile, mușchii și tendoanele întinzându-le ușor. Rolele de masare oferă un masaj plăcut al tălpilor și ameliorează oboseala cauzată de șederea îndelungată.   Suportul este reglabil pe înălțime (11, 14 și 17 cm). Unghi de înclinare reglabil între 0 - 30°. Acest suport va deveni un ajutor indispensabil în birou sau pentru orice muncă sedentară de lungă durată. Excelent pentru relaxarea picioarelor după o zi grea. Este recomandat și pentru vârstnici și persoanele care au trebuit să stea mult timp jos din cauza unei boli.
4,0 27
209

Suport ergonomic de picioare, curole de masaj

Suport ergonomic de picioare, curole de masaj

27 review-uri
208,99 lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 208,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: miercuri 13. 12. 2023
Cumpărând obţineţi 47 Norocei

DescriereSuport ergonomic pentru relaxarea picioarelor grele și obosite. Acest suport, cu funcție de legănat, stimulează mișcarea membrelor, susținând astfel circulația sângelui, ajutând la prevenirea problemelor vasculare și prevenind umflarea. Legănarea ușoară este importantă pentru sănătatea venelor, menține mobile picioarele și tălpile, mușchii și tendoanele întinzându-le ușor. Rolele de masare oferă un masaj plăcut al tălpilor și ameliorează oboseala cauzată de șederea îndelungată.
 
Suportul este reglabil pe înălțime (11, 14 și 17 cm). Unghi de înclinare reglabil între 0 - 30°. Acest suport va deveni un ajutor indispensabil în birou sau pentru orice muncă sedentară de lungă durată. Excelent pentru relaxarea picioarelor după o zi grea. Este recomandat și pentru vârstnici și persoanele care au trebuit să stea mult timp jos din cauza unei boli.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 33,5 cm
Culoare: negru
Înălţime: 17 cm
Lăţime: 44 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 358185
Distribuie

Review-uri

4,0 (27 review-uri)
96 % clienţii recomandă
3 recenzie

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide