Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Floare artificială Crizantemă în ghiveci, portocaliu, 22 x 23 cm Floare artificială Crizantemă în ghiveci, portocaliu, 22 x 23 cm
 Într-un ghiveci de plastic este așezată o floare frumos lucrată, formată din flori mari de crizantemă portocalie. Florile sunt completate cu frunze verzi artificiale și crenguțe de molid. Crizantemele sunt una dintre florile tradiționale și populare de toamnă, care sunt adesea folosite în decorarea mormintelor.
4,5 5
53

Floare artificială Crizantemă în ghiveci, portocaliu, 22 x 23 cm

Floare artificială Crizantemă în ghiveci, portocaliu, 22 x 23 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereÎntr-un ghiveci de plastic este așezată o floare frumos lucrată, formată din flori mari de crizantemă portocalie. Florile sunt completate cu frunze verzi artificiale și crenguțe de molid. Crizantemele sunt una dintre florile tradiționale și populare de toamnă, care sunt adesea folosite în decorarea mormintelor.

Parametri şi specificaţii

Culoare: portocaliu
Diametru: 22 cm
Înălţime: 23 cm
Material: plastic + textile

Codul de catalog:

 702411
Distribuie

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide