Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Decorațiune iarbă înflorită curgătoare, galben, 17 x 85 cm Decorațiune iarbă înflorită curgătoare, galben, 17 x 85 cm
 Căutați modalități de a vă înveseli interiorul cu crenguțe și diverse plante suspendate, dorind în același timp ca acestea să dureze cât mai mult? O soluție simplă este să vă procurați o plantă curgătoare care să îndeplinească toate aceste așteptări. În special, această copie a unei decorațiuni realizate din iarbă înflorită, de culoare galbenă, este o opțiune extrem de inspirată pentru decorare. Poate fi aranjat practic oriunde și este deosebit de perfect pentru a crea o grădină verticală vie pe perete sau pe balustradă. Când vă uitați la decorațiunea, nu veți vrea să credeți că este artificială, datorită prelucrării detaliate a fiecărei părți. Aranjamentul acestei decorațiuni vă va ajuta să vă bucurați de o bucată de armonie naturală care vă va decora casa dvs. sau în alt loc ales.
0,0 0
32

Decorațiune iarbă înflorită curgătoare, galben, 17 x 85 cm

reducere -26%
Decorațiune iarbă înflorită curgătoare, galben, 17 x 85 cm Decorațiune iarbă înflorită curgătoare, galben, 17 x 85 cm

Decorațiune iarbă înflorită curgătoare, galben, 17 x 85 cm

Iniţial: 42,99 lei | Reducere: 11,00 lei 31,99 lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 31,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 12 Norocei

DescriereCăutați modalități de a vă înveseli interiorul cu crenguțe și diverse plante suspendate, dorind în același timp ca acestea să dureze cât mai mult? O soluție simplă este să vă procurați o plantă curgătoare care să îndeplinească toate aceste așteptări. În special, această copie a unei decorațiuni realizate din iarbă înflorită, de culoare galbenă, este o opțiune extrem de inspirată pentru decorare.

Poate fi aranjat practic oriunde și este deosebit de perfect pentru a crea o grădină verticală vie pe perete sau pe balustradă.

Când vă uitați la decorațiunea, nu veți vrea să credeți că este artificială, datorită prelucrării detaliate a fiecărei părți. Aranjamentul acestei decorațiuni vă va ajuta să vă bucurați de o bucată de armonie naturală care vă va decora casa dvs. sau în alt loc ales.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 17 cm
Culoare: portocaliu
Înălţime: 85 cm
Lăţime: 17 cm
Material: plastic + textile

Codul de catalog:

 702449
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide