Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceas de design de perete NOMON OJ, 80 cm, alb Ceas de design de perete NOMON OJ, 80 cm, alb
 Atractivul ceas autoadeziv NOMON OJ este un accesoriu de design interesant. Cu acest ceas vă puteți crea propriul design interior original și distinctiv. Pe lângă birouri, apartamente și case, un astfel de ceas poate însufleții și multe alte spații comerciale, cum ar fi zonele de recepție, restaurantele și barurile.   Acest ceas este poate fi și un cadou valoros, cu utilizare practică pe termen lung. Cu el, veți face o bucurie nu numai pe celor dragi, ci partenerilor de afaceri. Ceasul este fabricat de renumita companie spaniolă Nomon, după proiectele designerului de renume mondial José María Reina.   Materialul este plastic ABS durificat structurat și lăcuit. Ceasul este ambalat într-o carcasă cu un design creativ. Pachetul include un șablon pentru o asamblare ușoară și rapidă. Ceasul este acționat de un mecanism german cu cuarț de la UTS, de înaltă calitate și cu funcționare lină și silențioasă. Mecanismul funcționează cu o baterie AA 1,5 V.   Limbă mare - lungime 48,5 cm, limbă mică - lungime 36,5 cm, puncte individuale ale cadranului - diametru 2,2 cm.
0,0 0
400

Ceas de design de perete NOMON OJ, 80 cm, alb

Ceas de design de perete NOMON OJ, 80 cm, alb

399,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 399,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 84 Norocei

DescriereAtractivul ceas autoadeziv NOMON OJ este un accesoriu de design interesant. Cu acest ceas vă puteți crea propriul design interior original și distinctiv. Pe lângă birouri, apartamente și case, un astfel de ceas poate însufleții și multe alte spații comerciale, cum ar fi zonele de recepție, restaurantele și barurile.
 
Acest ceas este poate fi și un cadou valoros, cu utilizare practică pe termen lung. Cu el, veți face o bucurie nu numai pe celor dragi, ci partenerilor de afaceri. Ceasul este fabricat de renumita companie spaniolă Nomon, după proiectele designerului de renume mondial José María Reina.
 
Materialul este plastic ABS durificat structurat și lăcuit. Ceasul este ambalat într-o carcasă cu un design creativ. Pachetul include un șablon pentru o asamblare ușoară și rapidă. Ceasul este acționat de un mecanism german cu cuarț de la UTS, de înaltă calitate și cu funcționare lină și silențioasă. Mecanismul funcționează cu o baterie AA 1,5 V.
 
Limbă mare - lungime 48,5 cm, limbă mică - lungime 36,5 cm, puncte individuale ale cadranului - diametru 2,2 cm.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 49 cm
Culoare: alb
Diametru: 80 cm
Greutate: 0,25 kg
Înălţime: 4 cm
Lăţime: 18 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 697390
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide