Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pahare termo 4Home Cuppa Hot&Cool 310 ml, 2 buc. Pahare termo 4Home Cuppa Hot&Cool 310 ml, 2 buc.
Pahar practic cu toartă, pentru o atmosferă perfectă de confort cu băutura preferată. Designul cu pereții dubli îi conferă eleganță, dar în special proprietăți termo, datorită căror puteți savura cafeaua caldă pe un timp mai lung. Volumul mare de 310 ml îi va încânta pe toți cei care preferă cafeaua servită cu frișcă, sau o porție bună de ceai delicios. Paharele sunt suflate manual din sticla refractară borosilicată cu perete dublu, care datorită vacuului creat poate menține temperatura ideală pe durata îndelungată și nu permite transmiterea temperaturii din interior pe partea de exterior. Datorită proprietăților termoizolante ale peretelui dublu, exteriorul paharului va rămâne rece, puteți savura cafeaua fierbinte fără ca să vă ardeți. În cazul băuturlor reci paharul nu se brumează, băutura nu se va încălzi rapid și gheața se va topi încet.Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale.Avantaje: menține temperatura ideală pe durata îndelungată la utilizarea cu băutura fierbinte nu vă ardeți băutura rece nu se va încălzi și gheața se topește mai încet paharul nu se brumează rezistență la temperaturi ridicate și cele joase rezistență la fisuri și la zgârieturiCaracteristici: suflat manual perete dublu rezistență mare la deteriorări mecanice capacitate ridicată de izolare termică perfect transparent
4,5 200
54

Pahare termo 4Home Cuppa Hot&Cool 310 ml, 2 buc.

reducere -33%
Pahare termo 4Home Cuppa Hot&Cool 310 ml, 2 buc. Pahare termo 4Home Cuppa Hot&Cool 310 ml, 2 buc. Pahare termo 4Home Cuppa Hot&Cool 310 ml, 2 buc. Pahare termo 4Home Cuppa Hot&Cool 310 ml, 2 buc. Pahare termo 4Home Cuppa Hot&Cool 310 ml, 2 buc. Pahare termo 4Home Cuppa Hot&Cool 310 ml, 2 buc.
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 27 clienţi

Pahare termo 4Home Cuppa Hot&Cool 310 ml, 2 buc.

200 review-uri
Iniţial: 79,99 lei | Reducere: 26,00 lei 53,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 53,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: miercuri 17. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 27 Norocei

DescrierePahar practic cu toartă, pentru o atmosferă perfectă de confort cu băutura preferată. Designul cu pereții dubli îi conferă eleganță, dar în special proprietăți termo, datorită căror puteți savura cafeaua caldă pe un timp mai lung. Volumul mare de 310 ml îi va încânta pe toți cei care preferă cafeaua servită cu frișcă, sau o porție bună de ceai delicios.
 
Paharele sunt suflate manual din sticla refractară borosilicată cu perete dublu, care datorită vacuului creat poate menține temperatura ideală pe durata îndelungată și nu permite transmiterea temperaturii din interior pe partea de exterior. Datorită proprietăților termoizolante ale peretelui dublu, exteriorul paharului va rămâne rece, puteți savura cafeaua fierbinte fără ca să vă ardeți. În cazul băuturlor reci paharul nu se brumează, băutura nu se va încălzi rapid și gheața se va topi încet.
 
Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale.
Avantaje:
 • menține temperatura ideală pe durata îndelungată
 • la utilizarea cu băutura fierbinte nu vă ardeți
 • băutura rece nu se va încălzi și gheața se topește mai încet
 • paharul nu se brumează
 • rezistență la temperaturi ridicate și cele joase
 • rezistență la fisuri și la zgârieturi
 
Caracteristici:
 • suflat manual
 • perete dublu
 • rezistență mare la deteriorări mecanice
 • capacitate ridicată de izolare termică
 • perfect transparent

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 9 cm
Înălţime: 11,5 cm
Lăţime: 12,5 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Volum: 310 ml

Codul de catalog:

 126706
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (200 review-uri)
95 % clienţii recomandă
6 recenzii

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide